Alla produkter
Skattjakter
Mobilskattjakter NY!
Mysterier
Mordmysterier
Mobilevent NY!
Frågesporter
Provningar
Kalaslekar
Festteman
Tipspromenader
Högtider
Bordsplaceringslekar
Sångblad & sånghäften
Presentkort
För barn
För tonåringar
För vuxna
För företagsevent
Så här funkar det:
 • Betala säkert och enkel med kort eller mot faktura
 • Omedelbar leverans av fil med e-mail
 • Aktiviteten är helt klar - du får allt du behöver och skriver själv ut
 • Kräver inga förberedelser
 • Med vår hjälp anordnar du en proffsig festaktivitet, med fyndigt innehåll, i fin design
 • Ett pris, oavsett antal deltagare
 • Sätter guldkant på varje tillfälle!
 • Har du frågor är du alltid välkommen att kontakta oss på kundtjanst@grapevine.nu eller 040-35 48 35!
  julfest

  Julfest!

  Hela december brukar vara fylld av julfester och glöggfester. På jobbet och tillsammans med kollegorna blir det ofta en julfest, lite julmingel eller ett julbord. Med vännerna blir det glöggfester, adventsfika och julpyssel för barnen.

  Hemligheten för att orka med allt trevligt umgänge är att göra det lite enkelt - det är inte meningen att man ska vara helt slut när julafton kommer! Här hos oss hittar du naturligtvis alla roliga tävlingar och festaktiviteter till festerna. Julquiz eller en rolig julfestprodukt med juliga lagutmaningar till jobbets julfest, en julig skattjakt till barnens julpyssel, tipspromenad till föreningens julavslutning, ett mysigt julmelodiquiz för adventsfikat, sångblad och bordsplacering till julbordet och mycket mer!

  Här har vi också samlat lite förslag på hur du enkelt ordnar mat och tema till en julfest i december. Lägg till en rolig julfestaktivitet så infinner sig julstämning i massor!
  julquiz
  Navigera i vår stora julguide i menyn ovan.
  julquiz
  Adventsfika med julsmörgåsar

  Bjud på adventsfika på söndageftermiddagen - en härlig avslappnad julfest. Gör ett enkelt buffébord med julsmörgåsar, kaffebröd och godis. Gör flera olika sorters små smörgåsar, så att man orkar smaka på alla.

  Förslag på små julsmörgåsar:
  • Kavring med sill och skivat kokt ägg. Variera ev. sillsorten, senapsill, löksill, vitlökssill. Toppa med en dillkvist.
  • Vörtbröd med julskinka, senap och rödkål.
  • Grovt bröd med köttbullar och rödbetssallad
  • Grovt bröd med leverpastej, knaperstek bacon, rödkål och krasse (en dansk julspecialitet blir det om du dessutom värmer leverpastejen)

  På buffébordet passar också lussekatter, pepparkakor, knäck och clemetiner. Avsluta gärna med en skål ris ala malta och saftsås.
  Servera kaffe, te och en mugg glögg till. Julmust och julöl kan också vara gott till smörgåsarna.

  Här hittar du en hel massa recept till julbaket och på julgodis>>

  julfrågesport
  tilltugg glögg
  lekar till julfest Grötgille

  Bjud på gröt på julfesten! Enklare kan det knappast bli. Låt gästerna själv sleva upp ur en stor gryta risgrynsgröt. Bredvid ställer du en kanna mjölk och en kanna saftsås och skålar med kanel, kardemumma, vitt socker, farinsocker, russin och hackade mandlar och någon god sylt. Låt gästerna själv bestämma hur de vill äta sin gröt.

  Bjud på några av julsmörgåsarna (ovan) till och så klart lite julgodis och kakor och kanske en slurk glögg när gästerna kommer.
  julfest
  Tre roliga jullekar för julfesten
  Julmusikquiz
  TILL JULFESTEN!
  Det ultimata julquizet - fullt med härlig, glöggdoftande julstämning! I quizet finns 25 musikfrågor, naturligtvis alla om våra mest populära jullåtar samt kluriga följdfrågor om allt som är juligt. En frågesport som passar utmärkt på företagets julfest, på glöggfesten och eller till familjens uppesittarkväll.
  Mer info>>
  Julfest!
  TILL JULFESTEN!
  Julfest på jobbet, glöggfest hemma, juldagskul med hela släkten? Då passar den här roliga julfestaktiviteten perfekt! Dela in gästerna i lag och låt dem lösa 10 roliga, juliga utmaningar - allt från bibelkunskap, till julpyssel, tändsticksproblem, snapsprovning, kryddoftning och jullåtsintron!
  Mer info>>
  Julquiz 2015
  NYHET!
  Årets rykande färska julquiz är här! Quizet handlar om det mest traditionsbundna som finns - men ändå fräscht och fyndigt med frågor om julen 2015! Julquizet har 20 längre frågor som kräver 53 svar, sju frågor är musikfrågor. Du får allt som behövs frågor, fina svarsformulär, facit och spellista. Perfekt underhållning till glöggmingel, julfest och julhelg!
  Mer info >>
  julquiz
  Gratis lagindelningslek!
  Har du mingel på din julfest och ska göra någon av våra många jullekar behöver du dela in deltagarna i lag. Här kan du beställa en rolig lagindelningslek för julfesten, den fungerar särskilt bra för mingelfesten, eftersom den också hjälper gästerna att hålla rätt på sitt glas resten av kvällen. Den fungerar också bra för en bordsplacering om gästerna ska sitta vid småbord, ett lag vid varje bord. Du kan beställa lagindelningsleken gratis! Fyll i rabattkoden RUDOLF vid beställning så får du 100% rabatt!


  Beställ lagindelningsleken för glöggmingel och julfest GRATIS här>>

  julquiz
  Glögg och pepparkakor

  Ska du bjuda på lite glögg och pepparkakor en kväll kan det vara en idé att låta gästerna smaka på några olika sorters glögg, utbudet har ju på senare år blivit allt större. Du kan naturligtvis även göra din egen glögg till julfesten. Russin och mandlar hör till. Bjud också på några små goda tilltugg till glöggen!

  Under "Glöggfest" hittar du 10 goda tilltugg till glöggen och också recept på hur du gör din egen glögg.

  Läs alla tips till glöggfesten här>>
  egen glögg
  julfest
  lekar för vuxna
  Julmelodikryss
  NYHET!

  Vad skapar väl mer julstämning och mys än ett melodikryss med julmusik! Melodikrysset passar perfekt för att underhålla vänner, släkt och familj på glöggfesten, uppesittarkvällen eller under självaste julhelgen! Med hjälp av en spellista med 21 klassiska julsånger ska 25 vågräta och lodräta svar fyllas i.
  Beställ julmusikkrysset här>>
  jullekar
  Tipspromenad: Tema jul
  En tipspromenad med jultema kan vara en rolig aktivitet på julfesten, glöggfesten eller på annan sammankomst i juletider! Du får 21 fyndiga och juliga frågor i fin design - som sprider garanterad julstämning. Allt är färdigt att skrivas ut och användas direkt!
  Beställ tipspromenaden med tema jul här>>
  SingSong musiktävling: Julspecial!
  NYHET!
  I julspecialen av vår egen SingSong-tävling ska det lyssnas på - och sjungas - julsånger! Inspirerade av tv-program som "Så ska det låta" och "Doobidoo" har vi gjort en musiktävling som passar för oss som inte är proffs men vill sjunga ändå! Det här är en riktigt rolig - och högljudd - festlek till julfesten på jobbet eller med vännerna!
  Mer info>>
  julfrågesport

  Lussevaka med italiensk buffé


  Luciasången är en italiensk folkmelodi från Neapel och helgonet Lucia levde sitt liv och dog martyrdöden i Syrakusa på Sicilien. Bjud därför på en liten italiensk buffé till Lucia!

  Förslag på rätter:
  • Små minipizzor med fyllning efter smak. Parmaskina eller italiensk salami och ruccola är en favorit.
  • Tomat och mozzarellasallad
  • Pastasallad med pesto, kyckling, cocktailtomater och pinjenötter
  • Melon och parmaskinka. Skär honungsmelon i lagom munsbitar, sno ihop en halv skiva parmaskinka och fäst med en tandpetare
  • Ciabattabröd
  • Olivolja och tapanader till brödet
  • Olika sorters oliver
  • Frukt
  julquiz
  julfest tips
  Julkalender med pyssel och personlig saga
  GÖR EN EGEN JULKALENDER!
  Med vår julkalender gör du enkelt en egen pyssel- och sagojulkalender till ditt barn! För varje dag fram till julafton får du julpysselblad och åtta kapitel i en spännande julsaga där ditt barn är huvudperson. Gör ett fint kuvert till barnen och fyll det med en ny överraskning varje morgon! 149 kr.
  Mer info >>
  Tomtarnas julmysterium
  JULKUL FÖR BARNEN!
  Ett riktigt kul och klurigt julmysterium! Tomtenissarna har tappat bort sina luvor som gör dem osynliga - får de inte hjälp att hitta luvorna kan de inte dela ut de där extra klapparna i julstrumporna! Du får allt du behöver för att ordna en superrolig skattjakt på inte mycket mer än 5 minuter!
  För 4-6 år>> | Från ca 7 år>>
  aktivitet julfest
  Barnens julsångsquiz
  Barnens julsångsquiz sprider härlig julstämning! Barnen ska sjunga med i julsångerna och sedan svara på roliga, juliga följdfrågor på ett stort, fint svarsblad. Passar barn i åldern 3-8 år. Perfekt på julpysslet med kompisarna eller tillsammans med familjen i väntan på tomten.
  Beställ julsångsquizet här>>
  julquiz
  Julfest för barnen? Här hittar du en massa tips till barnens egen julfest, mat, pyssel och lekar till julpyssel och julmys!>>
  julquiz

  © grapevine.nu, Mirago Media AB