Sms present - perfekt i sista sekunden!

Ibland befinner man sig långt ifrån, tiden räcker kanske inte till, man är ute i sista sekund eller har kanske till och med glömt bort något viktigt. Då kan den snabba, enkla och roliga lösningen vara en sms present!

Vad kan man då skicka som sms present?
Det finns flera bokhandlar på nätet , bla www.bokus.se, som har tjänsten att skicka ett presentkort via sms. Man anger belopp och mottagare så väljer mottagaren själv en bok som passar.

För en liten sms present har GB en kul tjänst där man kan skicka en glass till någon med sms. Mottagaren hämtar sin glass i butik. Man beställer på

Kanske inte det mest fantasifulla men en räddare i nöden då fantasin och tiden tryter är ett hos någon vanlig butik. Sms presentkort till en mängd vanliga butikskedjor så som H&M, Åhlens, Dressman, Siba, Kicks och många fler har

sms present
Till barnkalas och behöver man också presenter men kanske inte sms- presenter. Vill du veta allt om barnkalas så hittar du en riktigt bra artikel från grapevine som är expert på just barnkalas. Du kan läsa om allt från tårta till barnkalaset, få gratis inbjudningskort, vad man ska tänka på och framför allt lekar till barnkalas.

Läs artikeln om Barnkalas här

 

Till fest är det inte bara bara trevliga gäster och god mat som behövs man behöver även roliga festlekar som gör att alla kan kan känna sig både delaktiga men också få en möjlighet att släppa loss under roliga former.

Här hittar du en bra artikel med tips på just vad man ska tänk på inför fest och vilka festlekar som brukar bli väldigt lyckade och uppskattade. Festlekar artikel
Frågesport är väldigt poulärt i Sverige. Du behöver bara slå på TV:n en vardag för att hitta ett frågesport program. Till fest är både tipspromenade och olika slags quiz och frågesporter också mycket uppskattat. Många söker på frågesport frågor och färdiga frågesporter gratis men enklast är faktiskt att köpa en fix och färdig frågesport med bra frågor på tema, svarsformulär och ett vettigt facit.
Här hittar du mer 50 frågesporter till fester.
Sms present till BB!
En sms present kan också vara lämplig i andra sammanhang. Nu för tiden är det ofta besöksförbud för andra än pappan på bb och patienthotell, på grund av smittorisken för nyfödda små bebisar, och man får inte heller skicka blommor pga risken för allergier. Då är en sms present till den nyfödda bebisen och de nyblivna föräldrarna perfekt, garanterat smitt- och allergifri. På Bebisboken.se gör man bebisens första år bok direkt online med text och digitala bilder, kul med temasidor och plats för massvis med egen text i veckodagboken. Ett konto hos Bebisboken.se kan man ge bort med sms genom att beställa på: 

Men kan naturligtvis själv göra sin egen sms present. Gör ett eget "presentkort" på en upplevelse av något slag, en spabehandling, en god middag ute. Boka in den du ger presenten till och skicka sedan ett sms med information, tid och plats.

Vill du göra din sms present speciell och lite annorlunda kan du göra en egen sms skattjakt som slutar vid tex en restaurang eller lokalen för en vinprovning eller någon annat du vill ge bort eller bjuda på. Skicka ett sms med en ledtråd till den du vill fira. Tex går till xxx, svara på frågan " hur många fönster finns det i övre raden av det röda huset". Svara med vändande sms så får du nästa ledtråd. Skicka några stycken ledtrådar som till sist leder fram till målet där du och kanske fler vänner väntar. Ett riktigt rolig sms present!