Sms present - perfekt i sista sekunden!

Ibland befinner man sig långt ifrån, tiden räcker kanske inte till, man är ute i sista sekund eller har kanske till och med glömt bort något viktigt. Då kan den snabba, enkla och roliga lösningen vara en sms present!

Vad kan man då skicka som sms present?
Det finns flera bokhandlar på nätet , bla www.bokus.se, som har tjänsten att skicka ett presentkort via sms. Man anger belopp och mottagare så väljer mottagaren själv en bok som passar.

För en liten sms present har GB en kul tjänst där man kan skicka en glass till någon med sms. Mottagaren hämtar sin glass i butik. Man beställer på www.gb.se

Kanske inte det mest fantasifulla men en räddare i nöden då fantasin och tiden tryter är ett sms presentkort hos någon vanlig butik. Sms presentkort till en mängd vanliga butikskedjor så som H&M, Åhlens, Dressman, Siba, Kicks och många fler har www.presentkorttorget.se.

sms present
sms presentkort mordmysterie
Presentkort: Mordmysterium, 299kr
Ge bort ett mord! Eller i alla fall en mysigt mordmysterium... Den som får detta presentkort kan välja blanda alla våra enklare mordgåtor - de som kan genomföras utan förberedelser, skådespelarinsatser och utklädning. En perfekt present till någon som själv gillar deckare och har en middag eller fest att förgylla! Läs mer här.
Julfest allt du behöver
Presentkort: Quiz & Frågesporter, 149 kr
Ge bort ett presentkort på ett roligt quiz eller en frågesport från grapevine! Låt mottagaren välja blad en hel massa quiz med olika teman. Det finns ett för varje tillfälle! En annorlunda, rolig present - du ger bort lite glädje! Presentkortet får du omedelbart och kan tom skicka vidare med mail!
Läs mer här.
julquiz julfrågesport
Presentkort: Skattjakt för barnen, 169 kr
Vill du ge bort en buskul skattjakt till barnfamiljen med vet inte vilken du ska välja? Då kan du köpa ett presentkort på valfri skattjakt, värde 169 kr. Presentkortet är en bra present, kanske från mor- eller farföräldrar till barnfamiljen som ska ordna kalas, då hjälper du till att fixa aktiviteten!
Läs mer här.
Sms present till BB!
En sms present kan också vara lämplig i andra sammanhang. Nu för tiden är det ofta besöksförbud för andra än pappan på bb och patienthotell, på grund av smittorisken för nyfödda små bebisar, och man får inte heller skicka blommor pga risken för allergier. Då är en sms present till den nyfödda bebisen och de nyblivna föräldrarna perfekt, garanterat smitt- och allergifri. På Bebisboken.se gör man bebisens första år bok direkt online med text och digitala bilder, kul med temasidor och plats för massvis med egen text i veckodagboken. Ett konto hos Bebisboken.se kan man ge bort med sms genom att beställa på: http://www.bebisboken.se/epresent.htm

Men kan naturligtvis själv göra sin egen sms present. Gör ett eget "presentkort" på en upplevelse av något slag, en spabehandling, en god middag ute. Boka in den du ger presenten till och skicka sedan ett sms med information, tid och plats.

Vill du göra din sms present speciell och lite annorlunda kan du göra en egen sms skattjakt som slutar vid tex en restaurang eller lokalen för en vinprovning eller någon annat du vill ge bort eller bjuda på. Skicka ett sms med en ledtråd till den du vill fira. Tex går till xxx, svara på frågan " hur många fönster finns det i övre raden av det röda huset". Svara med vändande sms så får du nästa ledtråd. Skicka några stycken ledtrådar som till sist leder fram till målet där du och kanske fler vänner väntar. Ett riktigt rolig sms present!