• Vilda Västern betyder cowboys och indianer, knallpulverpistoler, filmer med John Wayne och TV-serier som Bröderna Cartwright och Macahans. Den vilda västern kallades det område i Nordamerika väster om Mississippi som befolkades på 1800-talet av nybyggare och lycksökare. Det var inte alltid lag och ordning hann med att etablera sig i samma takt som nya samhällen växte upp, därav benämningen "vild". Grapevine har frossat i cowboys och indianer...
  • tolka drömmar
    Att tyda eller tolka drömmar är ingen vetenskap, dock kan man hitta återkommande mönster som man ibland kan förklara med händelser och känslor från det vakna livet. När vi sover, sover inte våra hjärnor hela tiden. De jobbar på utan våra vakna styrmedel och de bearbetar en mängd upplevelser, intryck och känslor som vi håller i schack när vi är vakna. Den input vi har fått under dagen eller under den senaste tiden blandas runt i de mest konstiga kombinationerna och märkliga drömmar uppstår. En del människor kommer inte ihåg något alls, av sina drömmar.
    Andra kommer ihåg många utav nattens drömäventyr och det blir en bra underhållning i ens vardag. Det är vanligt att man har 5-6 olika drömmar per natt. Man kan träna upp sig så att man blir bra på att komma ihåg sina drömmar. När man precis vaknat kan man försöka gå igenom drömmen igen på så vis spara den i den medvetna delen av hjärnan. Har du återkommande symboler så kan det vara något större som dina hjärnor bearbetar om och om igen. Nedan finner du en lista på vedertagna "sanningar" om drömtolkningar.