Babybox - vad är det?

Inga är så inflrmationssökande som blivande föräldrar, i alla fall när man väntar det första barnet. Att bli förälder är inte något man kan träna inför, eller egentligen veta så mycket om, innan men en dag står inför faktum, med en liten, liten bebis i famnen, helt beroende av din omvårdnad och kärlek. Men att bli förälder är också något av det mest naturliga och de flest av oss växer snabbt in i rollen. Vissa vill ta det som det kommer, andra vill gärna läsa på och få så mycket råd som möjligt på vägen, och det finns gott om råd att få.

Babybox

är en välfylld låda som du kan hämta hos Babyproffsen, Babyland och Barnens hus butikerna runt om i landet. Boxen innehåller information, erbjudanden och varuprover - allt fokuserat på sådant du kan behöva veta och ha innan dess att din lilla bebis anländer.

Babybox arbetar med många av de ledande varumärkena inom bebisvård. I boxen finns till exempel blöjor från Pampers, en blöjhink från Angelcare, en specialtidning från Vi Föräldrar och information från till exempel Go'boken och Bebisboken.se. Innehållet i Babybox varierar en del över tiden.

Baby DM Scandinavia som står bakom Babybox gör också Babybag som många nyblivna föräldrar får på sjukhuset, också den fylld med roliga produkter och intressanta erbjudanden. Varje år distribueras över 80.000 gratis babybagar runt om i landet.

Vill man få en Babybox behöver man anmäla sig på Babybox hemsida, så får man att ta med för att hämta ut Babyboxen i butik. Babybagen får du på bb eller patienthotellet på ditt sjukhus, ibland står den och väntar på dig, ibland måset du fråga efter den.

Här kan man beställe en Babybox>>

Babybox Suomi 
Vauvapakkaus

Babybox hos bebisboken Babypresent 

Babybox
Babybag