På-vägen-lek


En rolig och enkel på-vägen-lek för att fördriva tiden på resan. Superenkelt och superskoj!

Visst är det roligt att resa! Men ibland kan själva resan dit man ska eller hem igen te sig lång, särskilt för yngre resenärer. Här får du en enkel och rolig lek som kan fördriva tiden för hela familjen. Med hjälp av 48 bildkort leker ni en gissningslek om djur som kan göras precis var som helst, i bilen, på tåget, i flygplanet eller om väntan på maten på restaurangen blir för lång. Passar barn från ca 4 år.

Har du fått en rabattkod som gäller denna produkt?

Beställ produkten. När du kommer till kassan skriv koden i fältet för rabattkod, då dras 100% i rabatt. Slutför sedan beställningen utan att betala och ladda ner filen.
Pris: 19 kr
Smält påskbordet med en kul tipspromenad i år! Tipspromenaden har tema påsk - med fyndiga frågor om både högt och lågt som passar hela släkten. Frågor, svarsformulär och facit är klart. Perfekt till påskfirandet med familj och släkt eller till grillpremiären med vännerna!
En riktigt rolig äggjakt för barnen! Först ska hönan Agdas försvunna ägg hittas med hjälp av ledtrådar och kluriga gåtor och spännande utmaningar som måste lösas, och sedan kanske ett godisfyllt påskägg! Låt barnen fira påsken lite extra i år! Kan göras inne eller ute, för ett eller två barn, eller många.
Med vår färdiga skattjakt ordnar du en riktigt rolig och proffsig skattjakt för barnen på bara några minuter! Skattjakten är färdig att användas och fungerar i alla hem, du anpassar själv längd och svårighetsgrad genom att välja bort ledtrådar. Perfekt till barnkalaset eller för att förgylla festen för de små.
l