Fira 40! Tipspromenad / quiz till 40-årsfesten

Dags att fira 40!? Vår tipspromenad / quiz till 40-års festen innehåller 15 kluriga och riktigt fyndiga frågor som alla på ett eller annat sätt handlar om talet 40! Frågorna sträcker sig över en stor variation av ämnen, allt från film och musik till geografi och historia och är roliga och underhållande!
En tipspromenad kan faktiskt vara hur kul som helst. Glöm kunskapsfrågorna från skolan på stencilerat papper, våra tipspromenader är fyndiga, roliga och underhållande, allt i fin layout! På den större festen kan det passa utmärkt att göra det inlednade minglet lite roligare genom att skicka iväg gästerna på en trevlig tipspromenad. Det är också ett utmärkt sätt för människor som kanske inte träffats tidigare att lära känna varandra, blanda dem i lag eller två och två. Dessutom ett kul sätt att visa gästerna lite av omgivningarna om man är på ett nytt ställe eller gästerna kommer långväga ifrån. Dessutom kan en tipspromenad skapa det där lilla extra utrymmet som man behöver för att fixa praktiska saker, utan att väntetid uppstår.
Vill man inte göra en tipspromenad fungerar den här produkten precis lika bra som ett quiz, då med en "lekledare" som ställer frågorna. Man kan köra hela quizet på en gång, eller dela upp frågorna och ta några åt gången under kvällen för att hålla festtemat vid liv. Perfekt på en mingelfest, då gästerna behöver bryta upp från där de är och hitta sina lagkamrater igen för att svara på frågor, då blir det en naturlig med rotation på gästerna.
Grapevines tipspromenad / quiz "Fira 40!" består av 15 frågor som alla på ett eller annat sätt handlar om talet 40. Ämnesområdena är vitt skilda, allt från geografi och historia till film och musik, så det finns förhoppningsvis någon fråga för alla. Tipspromenaden / quizet framhäver talet för dagen och det hela är fyndigt, roligt och underhållande.
Beställ "Fira 40!" genom att klicka på knappen, du betalar enkelt och säkert med betalkort och får omedelbar leverans av filen med mail. Svarsformulär och facit ingår så klart.
Pris: 149 kr
Dags att fira 50!? Vår tipspromenad / quiz till 50-års festen innehåller 15 kluriga och riktigt fyndiga frågor som alla på ett eller annat sätt handlar om talet 50! Frågorna sträcker sig över en stor variation av ämnen, från film och musik till geografi och historia. Fyndigt, roligt, underhållande!
Dags att fira 60!? Både på en större fest och en mindre tillställning kan det passa bra med en riktigt fyndig tipspromenad eller ett quiz på dagens tema - talet 60! Fyndigt, roligt och underhållande med varierade frågor om många olika ämnen.
På den större festen kan det vara kul med en aktivitet som dessutom visar gästerna omgivningarna. Vår tipspromenad till 70-års festen innehåller 15 riktigt fyndiga frågor om varierande ämnen men som alla handlar om talet 70! Kan också göras som frågesport.
l