Tipspromenad med vårkänsla

Släpp gästerna loss, det är vår! Låt dina gäster rasta av sig i gröngräset med en vårtipspromenad. 16 fyndiga frågor som alla på något sätt har med våren att göra får vårkänslorna att spira. Perfekt som aktivitet till Varlborgsmässoafton eller någon annan av vårens många långhelger.
En tipspromenad är en perfekt aktivitet på festen eller annan sammankomst. Sätt upp frågorna längs en trevlig promenad och låt gästerna roa sig en stund, medan du själv kanske blandar drinkar, tänder grillen eller fixar något annat praktiskt. Blanda gäster i lag eller två och två, gärna tillsammans med andra de inte träffat tidigare så väl så fungerar tisppromenaden som ett bra sätt att l'ra känna varandra.

Tipspromenaden kretser kring temat vår med kluriga, fyndiga frågor i fin design. Bara att sätta upp. Svarsformulär och facit ingår så klart.
Pris: 129 kr
NYHET! Smält påskbordet med en kul tipspromenad i år! Tipspromenaden har tema påsk - med fyndiga frågor om både högt och lågt som passar hela släkten. Frågor, svarsformulär och facit är klart. Perfekt till påskfirandet med familj och släkt eller till grillpremiären med vännerna!
En riktigt rolig äggjakt för barnen! Först ska hönan Agdas försvunna ägg hittas med hjälp av ledtrådar och kluriga gåtor och spännande utmaningar som måste lösas, och sedan kanske ett godisfyllt påskägg! Låt barnen fira påsken lite extra i år! Kan göras inne eller ute, för ett eller två barn, eller många.
En riktigt rolig skattjakt för barnen, som hålls utomhus. Fungerar i trädgården, på gården eller i parken och på lekplatsen. Du får allt färdigt, lägger till lite enkel rekvisita och skattjakten är snabbt ordnad. Perfekt till kalaset eller för att förgylla festen för barnen.
l