Grillfest!

Grillfest? Krydda grillkvällen med en superrolig poängjakt med tema grill! Dela in dina gäster i lag och låt dem anta 10 kul utmaningar medan du sköter grillandet. Med den roliga poängjakten är det snabbt och enkelt att fixa sommarens roligaste grillkväll!
Utmaningarna är varierande, det handlar om att använda både kunskaper, logik och fantasi för att lista ut kända personer, årtal, maträtter, para ihop kändiskockar med sina tv-program, svara på gåtor och lösa tändsticksproblem - allt med grilltema. Man ska även smaka på drinkar, testa grillmarinader och om man vill avslutar man det hela med en enkelt matlagningsutmaning, där alla lag ska blanda en kall sås till middagen som sedan betygssätts av alla gäster (kan också väljas bort utan problem).
Det hela gör grillkvällen till något utöver det vanliga! I produkten får du alla utmaningar på papper. Du skriver ut och lägger ut på valda stationer i hemmet eller i trädgården. Två av utmaningarna kräver lite smakprover, men det är enkelt fixat! I övrigt är allt färdigt att använda direkt. Dina gäster får ett svarsformulär att fylla i. Du får en kortfattad värdguide med tips för förberedelser och genomförande och naturligtvis facit och förklaringar. Det hela tar max en halvtimme att förbereda, det är enkelt och smidigt. Och superroligt för dina gäster!
Poängjakten är på en nivå för vuxna, och en utmaning är utesplutande för vuxna, men lite äldre barn kan också tycka att det är roligt att vara med och klura på många av utmaningarna, blanda i så fall gäster i olika ålder i lagen. Poängjakten fungerar bra för både den lilla grillkvällen och den större grillfesten.
Krydda grillkvällen med något alldeles extra i sommar!
Pris: 159 kr
Förgyll 40-års firandet med en kul tipspromenad eller quiz, du väljer hur du använder produkten som innehåller 15 kluriga och riktigt fyndiga frågor som alla på ett eller annat sätt handlar om talet 40! Frågorna är mycket varierande, kul och riktigt fyndiga!
Sommar 2014! Här har du quizet som maxar sommarstämningen! Qiuzet är uppbyggt kring de älskade sommarlåtarna, och frågorna är roliga, fyndiga, aktuella och riktigt, riktigt somriga. Förgyll grillkvällen eller sommarfesten med en riktigt rolig frågesport.
Ingenting skapar så mycket känsla som musik! Maxa sommarkänslan med detta härliga musikquiz laddat med 34 älskade och uttjatade sommarhits och fyndiga, somriga följdfrågor. Perfekt till grillfesten! Du får spellista och följdfrågor; allt färdigt att använda omedelbums.
l