Vårsångblad

Sköna maj, välkommen! Sjung in våren med Grapevines fina vårsångblad!
Fina sångblad som du skriver ut och gör som ett underlägg till varje plats vid bordet. Du får också matchande placeringskort. Sångbladen innehåller både klassiska snapsvisor och fina vårvisor som traditionellt används för att sjunga in våren kring Valborgsmässohelgen. På sångbladen finns också lite kul kuriosa om vårt Valborgsfirande.

Har du fått en rabattkod gällande den här produkten?
Gör då så här; Klicka på beställ. Fyll i koden i fältet avsett för den i kassan. Rabatten på 100% dras från produktens pris, dvs den kostar 0 kr. Slutför beställningen. Filen skickas, som alla Grapevines produkter, direkt till din e-mailadress.
Pris: 69 kr
En tipspromenad med maximal vårkänsla. 16 frågor handlar på ett eller annat sätt om våren. Fyndigt och klurigt. Perfekt aktivitet närhelst du vill maxa vårkänslan, perfekt till Valborg och vårens alla långhelger! 16 frågor i fin design med svarsformulär och facit ingår.
En riktigt rolig skattjakt för barnen, som hålls utomhus. Fungerar i trädgården, på gården eller i parken och på lekplatsen. Du får allt färdigt, lägger till lite enkel rekvisita och skattjakten är snabbt ordnad. Perfekt till kalaset eller för att förgylla festen för barnen.
Krydda grillfesten med en superrolig aktivitet med tema grill! Låt gästerna anta 10 kluriga och roliga utmaningar medan du sköter grillen. Kunskaper, logik, klurighet och fantasi sätts på prov - liksom smaklökarna! Du får nästan allt som behövs, enkelt att fixa - superkul för dina gäster!
l