Vinprovning: Rosé

Prova rosévin - med vännerna - hemma! Enkelt, trevligt och opretentiöst. Man behöver inte själv vara vinexpert utan kan tillsammans prova, njuta, reflektera över det man smakar och lära sig lite vinkunskap på ett lättsamt och trevlig sätt. Vinprovningen är ett trevligt sätt att umgås och fungerar utmärkt att ha som en liten aktivitet tex före en middag med vännerna.

I den här provningen provar vi tre olika roséviner från tre olika kontinenter. Du får allt du behöver; värdguide, vinprovningsguide och våra unika, provningsblad till varje deltagare och glasmanschetter.

I värdguiden får du reda på hur du arrangerar vinprovningen. I provningen provar man 3 viner, från olika länder / kontinenter. I guiden rekommenderar vi 3 olika viner att välja bland för varje land (totalt 9 st). I guiden finns bakgrundsinformation om de olika vinerna. Det går också bra att välja andra viner som man kanske är särskit nyfiken på från något av länderna.

I vår vinprovningsguide får du mer grundläggande kunskap om hur man provar vin och hur du ska förbereda och arrangerna din provning.

Till varje deltagare får du vårt unika vinprovningsblad som man använder som underlägg och provschema. Här kan alla gäster läsa sig till lite bakgrundsinformation om rosévin och om hur man provar vin. Här antecknar man också sina intryck av vinerna. Provningsbladet kan sedan alla ta med sig hem för att komma ihåg vad man provat.

Ingår gör också glasmanchetter för de rekommenderade vinerna och möjlighet att göra egna om man väljer andra viner.

Det enda som krävs av dig är att du köper och bär hem vinet, skriver ut materialet, bjuder hem vännerna och dukar upp till vinprovning! Allt material du behöver och allt du behöver veta finns i produkten!
Pris: 179 kr
l