Skattjakt: Sommarmysteriet 7-10 år

Ett roligt sommarmysterium för barnen! Förgyll vilken dag som helst på sommarlovet med en rolig och riktigt somrig skattjakt för barnen! Sommarmysteriet passar på kalaset, för de yngre gästerna på sommarfesten, på släktkalaset, en grillkväll med vännerna eller bara för alla grannbarnen en solig sommardag.
Sommarmysteriet är en spännande skattjakt med ledtrådar, gåtor och utmaningar som barnen ska lösa. De hittar en flaskpost från kapten Krok, han har blivit tillfångatagen av pirater. Den som hjälper honom att hitta de sex guldmynt han gömt och som betalar lösen till piraterna komemr han att leda till en hemlig skatt! För att hitta de sex gulsmynten måste barnen lösa kluriga - och somriga - gåtor och ta sig an spännande utmaningar.
Sommarmysteriet kan genomföras nästan var som helst, inimhus eller utomhus, hemma, i trädgården, på lekplatsen eller i parken.
Skattjakten får du levererad omedelbums med mail, du skriver ut och förbereder på en halvtimme. Allt som behövs finns i produkten - förutom självaste skatten, kanske en stor skål jordgubbar eller glass i stora lass! Du förbereder det hela på en halvtimme och sedan är det bara att samla barnen och sätt igång. Enkelt för dig, buskul för barnen!
Sommarmysteriet finns i två olika svårighetsgrader, en för de yngre barnen, ca 4-6 år och en för de lite äldre ca 7-10 år. Det går också utmärkt att genomföra med grupper av barn i olika åldrar, då kan de lite äldre läsa och hjälpa de yngre.
Sommarmysteriet för 4-6 år hittar du här>>
Pris: 169 kr
En riktigt rolig skattjakt för barnen, som hålls utomhus. Fungerar i trädgården, på gården eller i parken och på lekplatsen. Du får allt färdigt, lägger till lite enkel rekvisita och skattjakten är snabbt ordnad. Perfekt till kalaset eller för att förgylla festen för barnen.
En kul poängjakt med hjälp av kamera. På begränsad tid ska lagen fixa ett antal bild- och filmuppdrag - för att vinna behövs en bra strategi, att våga bjuda på sig själv och massvis med kreativitet! Passar perfekt på de lite större barnens kalas eller fest, från ca 10 år och uppåt.
Sommar 2014! Här har du quizet som maxar sommarstämningen! Qiuzet är uppbyggt kring de älskade sommarlåtarna, och frågorna är roliga, fyndiga, aktuella och riktigt, riktigt somriga. Förgyll grillkvällen eller sommarfesten med en riktigt rolig frågesport.
Låt barnen lösa sommarmysteriet som anländer med flaskpost. Riktigt rolig och somrig skattjakt som kan genomföras nästan var som helst och passar varje tillfälle - hela sommaren. Förgyll sommarfesten för barnen! Enkelt för dig att förbereda, buskul för barnen!
En tipsrunda som passar utmärkt till sommarens alla fester, från sommarbröllopet till grillfesten. En tipspromenad som smakar päronsplitt och ljuder av Tomas Ledin - och ger garanterad sommarkänsla! Du får 22 färdiga frågor, bara att sätta upp och aktiviteten till festen är fixad!
Ingenting skapar så mycket känsla som musik! Maxa sommarkänslan med detta härliga musikquiz laddat med 34 älskade och uttjatade sommarhits och fyndiga, somriga följdfrågor. Perfekt till grillfesten! Du får spellista och följdfrågor; allt färdigt att använda omedelbums.
Krydda grillfesten med en superrolig aktivitet med tema grill! Låt gästerna anta 10 kluriga och roliga utmaningar medan du sköter grillen. Kunskaper, logik, klurighet och fantasi sätts på prov - liksom smaklökarna! Du får nästan allt som behövs, enkelt att fixa - superkul för dina gäster!
Den härligaste, somrigaste högtiden av alla är midsommar! Med denna kompletta tipspromenad med midsommartema får du alla gäster att komma i rätt stämning och ha roligt tillsammans, samtidigt som du får tid till annat. Du får 22 frågor, facit och svarsformulär som du kan skriva ut direkt.
Var Barnaby för en kväll i en "mysdeckare"! Då ska du bjuda dina gäster på en mordgåta i samma anda! Följ med och fira Midsommar på familjen Pamps sommarnöje. Här finns spöken som visar sig i den ljusa sommarnatten, intriger, kärlek, svek och inte minst - ett mystiskt mord begås! Vem är mördaren?
l