Skattjakt för de yngsta

Rolig skattjakt för de yngsta barnen! Beställ, skriv ut, göm - tar 5 minuter att förbereda, buskul för barnen!
Det här är en rolig skattjakt för de yngsta barnen, bara med bilder. Det finns 54 kort med bildledtrådar. Skriv ut dem och klipp ut korten. Välj sedan vilka ledtrådar du vill använda. Du väljer dem som passar där du vill genomföra skattjakten, inomhus, utomhus eller både och.

Du väljer en startpunkt där barnen får ta del av den första ledtråden, kanske finns den i ett kuvert under huvudkudden på påskafton om du anordnar en skattjakt efter påskägget, eller under födelsedagsbarnets tallrik på ett barnkalas. På kalaset har kanske tårtan blivit stulen av ett tårtmonster? På fatet ligger bara den första ledtråden… Bara din fantasi sätter gränser för hur skattjakten kan användas! Lägg sedan en ny ledtråd på varje ställe som den föregående ledtråden leder till. Till sist väljer du var skattjakten ska sluta och där finns så klart en skatt!

Barn tycker om upprepning, så spara lapparna. Lapparna räcker till många skattjakter! Med andra gömställen och i en annan ordning, kan du göra många skattjakter!
Pris: 129 kr
Superrolig skattjakt för barnen i cirkusmiljö! Lös cirkusmysteriet! Låt barnen kasta sig ut i en spännande jakt på nycklarna till lejonburen och på vägen lösa gåtor och utmaningar. Du får allt du behöver för att enkelt organisera en riktigt rolig temaskattjakt. För barn 4-6 år.
Ett roligt musikquiz med 19 barnvisor för barn i åldern 4-8 år. Sjung och svara på roliga följdfrågor! Med fint svarsformulär att fylla i och diplom till alla deltagare.
En rolig tipspromenad om djur! Frågan är Vem är jag? Och svarsalternativen är i bilder. Därför är den här tipspromenaden särskilt rolig även för de små barnen. De lite större barnen läser de korta ledtrådarna själva. Passar barn från 3 år.
l