Bordsplaceringslek: Älskade deckare!

En kul bordsplaceringslek med deckartema!

Deckarna går aldrig ur tiden, nya böcker, filmer och tv-serier med hjältar som jagar okända mördare fortsätter att roa oss, allt sedan Sherlock Holmes dagar. Här har vi gjort en kul bordsplaceringslek där dina gäster ska hitta sin bordskavaljer genom att hitta par ur deckarnas värld, för varje deckare med självaktning har ju en parhäst. Med den här bordplaceringsleken, blir det kul för dina gäster att hitta sin bordskavaljer. Leken är förberedd för upp till 15 par (30 personer) men kan naturligtvis göras för färre, välj bara bort kort.

Leken fungerar lika bra för en planerad som slumpvis sittning. Matchande placeringskort medföljer.

Bordsplaceringsleken passar perfekt att kombinera med någon av våra enkelt genomförbara mordgåtor tex. Mordet på Mystery Manor , Faraos Förbannelse - Mordmysterie i Dödens Dal eller Mord vid Midsommar - det blir en bra uppvärmning för alla detektiver!

Pris: 49 kr
Mordet på Mystery Manor är en klurig, rolig och enkelt genomförbar mordgåta till middagen. Mordet på Mystery Manor kräver ingen utklädning eller skådespelarinsatser av gästerna utan är ett klurigt mordmysterium som alla, oavsett antal gäster, kan vara med och lösa.
Ett spännande mordmysterium som inte kräver skådespelarinsatser eller utklädning av deltagarna. Spännande, roligt och klurigt till middagen! Vi beger oss till Dödens dal där faraos förbannelse vilar över de arkeologiska utgrävningarna...
Var Barnaby för en kväll i en "mysdeckare"! Då ska du bjuda dina gäster på en mordgåta i samma anda! Följ med och fira Midsommar på familjen Pamps sommarnöje. Här finns spöken som visar sig i den ljusa sommarnatten, intriger, kärlek, svek och inte minst - ett mystiskt mord begås! Vem är mördaren?
l