Bordstablett Djungelkalas

En fin bordstablett med djungelpyssel till barnkalaset med tema djungel, safari eller djur!

Perfekt till djungelkalaset! Bordstabletten blir både en fin detalj i dukningen, fungerar som bordsplacering - det finns plats för varje gästs namn - och sysselsätter barnen ett tag med att färglägga och lösa pyssel. Lägg en hög färgpennor på bordet och låt barnen roa sig en stund, kanske medan de väntar på mat eller tårta!

Du skriver ut så många bordstabletter som du behöver och tejpar ihop två sidor till ett stort underlägg till varje plats.
Pris: 25 kr
En riktigt rolig skattjakt för alla små äventyrare! Låt barnen ge sig ut på expedition i djungeln för att hitta Mayaindianernas glömda stad och dess mytomspunna skatt! Det blir ett riktigt äventyr fyllt av spännande utmaningar, gåtor som måste lösas och möten med djungelns vilda djur!
Skattjakt för alla äventyrare! Barnen får ge sig ut på expedition i djungeln för att hitta Mayaindianernas glömda stad och dess mytomspunna skatt! Ett äventyr fyllt av spännande utmaningar, gåtor som måste lösas och möten med djungelns vilda djur! Allt du behöver ingår - lägg bara till en gnutta fantasi!
Låt barnen bege sig ut på safari och lösa sex spännande utmaningar. Alla barn får ett safaripass som de klistrar djurmärken i. Du får allt du behöver, från inbjudningskort till färdig aktivitet med utmaningar, safaripass, djurmärken, diplom och till och med en liten målarbok för alla att ta med hem.
Ett roligt musikquiz med 19 barnvisor för barn i åldern 4-8 år. Sjung och svara på roliga följdfrågor! Med fint svarsformulär att fylla i och diplom till alla deltagare.
En rolig tipspromenad om djur! Frågan är Vem är jag? Och svarsalternativen är i bilder. Därför är den här tipspromenaden särskilt rolig även för de små barnen. De lite större barnen läser de korta ledtrådarna själva. Passar barn från 3 år.
Rolig tipspromenad till barnkalaset med djur eller djungeltema. 16 färdiga frågor om vilda djur och djungel, svarsformulär, facit och fint diplom. Fixa en riktigt rolig aktivitet på bara några minuter.
l