Skattjakt: Spökmysteriet 7-10 år

I Spökmysteriet behöver småspökena Buu och Boo hjälp av barnen för att hitta nycklarna till Ödehusets källarvalv - för här finns den hemliga skatten som vaktats av Gammelspöket i 100 år! Ett riktigt spännande mysterium för barnen bland spöken, monster, häxor och trollkarlar... Perfekt till barnkalas under den mörka årstiden och så klart till Halloweenfesten!
Efter hundra sömnlösa spöknätter är Gammelspöket trött och vill lämna över den betungande plikten att vakta Ödehusets skatt till sina två spökbarn-barns-barn-barns-barn. För att testa dem gömmer han nycklarna till källarvalvet där skatten finns hos Ödehusets andra skumma invånare. Småspökena Buu och Boo vill dock inte hänga i spökhuset de nästa hundra åren, utan ut och spöka på annat håll, så de lovar barnen skatten - om de kan hitta nycklarna!
Med vår specialskrivna skattjakt men färdiga gåtor och utmaningar och enkla verktyg för att orgnaisera och genomföra det hela, kan du på mindre än en halvtimme fixa en riktigt rolig aktivitet för barnen! Skattjakten kan göras inomhus, utomhus eller både och, i stort sett var som helst. Med en mindre barngrupp låter du dem alla lösa mysteriet tillsammans, har du flera barn kan du dela upp dem i lag. Skattjakten fungerar lika bra! Tidsåtgången varierar mellan ca 30-50 min, beroende på hur många barn som deltar och var du väljer att göra skattjakten. Du kan också välja att göra skattjakten både med gåtor och utmaningar eller bara med gåtor, om du vill korta det hela något.
Skattjakt Halloween
Spökmysteriet är lite, lite läskigt, men mest roligt! Det finns i två olika varianter med olika svårighetsnivå, ett som vi anpassat för barn i förskoleåldern, ca 4-6 år och en för de lite äldre barnen, ca 7-10 år. Den lite enklare varianten hittar du här>>
Pris: 169 kr
Ett riktigt roligt mysterium för barnen att lösa! I Småköping försvinner värdefulla böcker från biblioteket och det har utlysts en belöning till dem som hittar böckerna. Låt barnen bli detektiver och lösa kluriga gåtor i jakten på böckerna! Allt som behövs finns i produkten - enkelt för dig buskul för barnen!
Mordet på Mystery Manor är en klurig, rolig och enkelt genomförbar mordgåta till middagen. Mordet på Mystery Manor kräver ingen utklädning eller skådespelarinsatser av gästerna utan är ett klurigt mordmysterium som alla, oavsett antal gäster, kan vara med och lösa.
Teodor Toloffs testamente är ett spännande mordmysterium där alla deltagare spelar avgörande roller - men det är enkelt att förbereda och genomföra! Allt du behöver - värdguide, rollbeskrivningar, manus, rekvisita finns i produkten. Bjud in vännerna och låt spelet börja!
Ett riktigt roligt mysterium för barnen att lösa! I Småköping försvinner värdefulla böcker från biblioteket och det har utlysts en belöning till dem som hittar böckerna. Barnen får ge sig ut på en spännande jakt, där kluriga gåtor ska lösas. Skattjakten är enkel att förbereda och kul att genomföra.
En spännande spökjakt för barnen! Tanken är att denna spökjakt ska göras i mörker, i parken eller skogen där barnen hittar frågorna som är utmärkta med reflexer med hjälp av en ficklampa. I spökjakten finns 15 frågor och små klurisar som ska lösas. Temat är läskiga saker som spöken, monster, trollkarlar och häxor.
En spännande spökjakt för barnen eller hela familjen! Tanken är att denna spökjakt ska göras i mörker, i parken eller skogen där man hittar frågorna som är utmärkta med reflexer med hjälp av en ficklampa. I spökjakten finns 15 frågor och små klurisar som ska lösas. Temat är läskiga saker som spöken, monster, trollkarlar och häxor.
Halloweenskattjakt för barnen (7-10 år). I Halloweenmysteriet får barnen hjälpa greve Vlad att leta upp Kråkehofs gömda skatt. För att göra det behöver de lösa spännande utmaningar från häxor, vampyrer, monster, spöken och trollkarlar och slottets andra invånare. Allt du behöver och diplom ingår.
Halloweenskattjakt för barnen (4-6 år). I Halloweenmysteriet får barnen hjälpa greve Vlad att leta upp Kråkehofs gömda skatt. För att göra det behöver de lösa spännande utmaningar från häxor, vampyrer, monster, spöken och trollkarlar och slottets andra invånare. Allt du behöver och diplom ingår.
Skrämmande fyndigt Halloweenquiz till höstfesten! 27 blandade frågor, inkl. 11 musikfrågor - om alla ruskigheter som kan förknippas med Halloween. Lys upp hösten med en Halloweenfest, med vårt quiz är halva jobbet gjort. Lägg till lite god mat och en pumpalykta - voilà!
l