Presentkort: Skattjakt för barnen, 169 kr

Vill du ge bort en buskul skattjakt till barnfamiljen med vet inte vilken du ska välja? Då kan du köpa ett presentkort på valfri skattjakt, värde 169 kr.
Presentkortet är en kul och annorlunda present, kanske från mor- eller farföräldrar till barnfamiljen som ska ordna kalas - då hjälper du till att fixa aktiviteten!

Detta presentkort är tänkt för att ge bort en valfri skattjakt till barnen, värdet är 169 kr, som de flesta av våra skattjakter kostar. Läs mer om hur presenkorten fungerar nedan.

Presentkortet levereras omedelbart med e-mail. Presenkortet skriver du sedan själv ut och ger bort eller så kan du direkt skicka presentkortet med mail till mottagaren!

Pris: 169 kr
Ge bort lite glädje med ett presentkort från grapevine!
Presentkort från Grapevine är ett perfekt sätt att sprida lite glädje! Ge bort ett presentkort på en barnskattjakt till barnfamiljen, eller på roliga quiz eller mordmysterier som gå-bort-present. Visa personalen din uppskattning genom att ge dem en kul festaktivitet inför semestern eller julledigheten!

Det finns presentkort som gäller särskilda produktkategorier, med belopp som överensstämmer med dessa produkters priser och det finns presentkort på belopp (men för alla presentkort kan man naturligtvis handla precis vad man vill, det är enkelt att betala eventuell mellanskillnad med kort). Presenkorten är giltiga ett år från utfärdandet och kan inte lösas in mot kontanter.

Presentkorten levereras, som alla Grapvines produkter omedelbart med e-mail. Du skriver sedan själv ut presentkortet och ger bort, eller så kan du skicka det med mail direkt till mottagaren - en enkel, rolig, annonlunda present som du kan ge bort omedelbums!

Filen du får är en A4 sida. Skriv ut och vik den på mitten så får du presentkortet på en sida och informationstext på baksidan.
I Spökmysteriet behöver småspökena Buu och Boo hjälp av barnen för att hitta nycklarna till Ödehusets källarvalv - för här finns den hemliga skatten som vaktats av Gammelspöket i 100 år! Ett riktigt spännande mysterium för barnen bland spöken, monster, häxor och trollkarlar... Perfekt till barnkalas under den mörka årstiden och så klart till Halloweenfesten!
En riktigt rolig skattjakt för alla små äventyrare! Låt barnen ge sig ut på expedition i djungeln för att hitta Mayaindianernas glömda stad och dess mytomspunna skatt! Det blir ett riktigt äventyr fyllt av spännande utmaningar, gåtor som måste lösas och möten med djungelns vilda djur!
Ordna piratkalas med spännande skattjakt! Låt de små piraterna ge sig ut på äventyr på de sju haven! På vägen mot skatten ska knepiga gåtor och spännande uppdrag lösas. Du får allt du behöver för att snabbt och enkelt ordna denna superroliga skattjakt med pirattema!
Ett riktigt roligt äventyr för alla små superhjältar. Hjälp Supersune att rädda Big City från Boven med den gröna masken. En skattjakt som "gör" hela superhjältekalaset. Du får allt som behövs och fixar enkelt det hela på mindre än en halvtimme. Ett kalas barnen aldrig glömmer!
Ett riktigt roligt mysterium för barnen att lösa! I Småköping försvinner värdefulla böcker från biblioteket och det har utlysts en belöning till dem som hittar böckerna. Barnen får ge sig ut på en spännande jakt, där kluriga gåtor ska lösas. Skattjakten är enkel att förbereda och kul att genomföra.
Skattjakten för alla barn som gillar dinosaurier! Här får barnen bege sig till dinosauriernas värld och hjälpa Diplodocusmamman Diana att hitta hennes ägg som den busiga Pterodactylusungen Pelle har gömt. Kul, klurigt och enkelt att förbereda och genomföra!
Ge bort festaktiviteter från grapevine! En kul och annorlunda present som sprider glädje! Presentkortet levereras omedelbart via e-mail till idg, du skriver själv ut det eller kan tom skicka det vidare med e-mail om du vill ge bort en present till någon långt bort - kanske om du själv inte kan vara med på festen! Värde: 200 kr.
Ge bort festaktiviteter från grapevine! En kul och annorlunda present som sprider glädje! Presentkortet levereras omedelbart via e-mail till idg, du skriver själv ut det eller kan tom skicka det vidare med e-mail om du vill ge bort en present till någon långt bort - kanske om du själv inte kan vara med på festen! Värde: 300 kr.
Ge bort festaktiviteter från grapevine! En kul och annorlunda present som sprider glädje! Presentkortet levereras omedelbart via e-mail till idg, du skriver själv ut det eller kan tom skicka det vidare med e-mail om du vill ge bort en present till någon långt bort - kanske om du själv inte kan vara med på festen! Värde: 400 kr.
l