Presentkort 200 kr

Ge bort ett presentkort på Grapevines festaktiviteter! För presentkortet kan mottagaren handla valfria produkter - allt från skattjakter till barnen till quiz, tipspromenader , quiz mordmysterier och mycket mer. Sprid lite glädje!
Presentkortet är en kul och annorlunda present, kanske passar den bra som gå-bort-present eller för att visa kunder eller medarbetare lite uppskattning. Perfekt inför semester eller storhelger!

Detta presentkort har ett värde av 200 kr. Presenkort finns även i valörerna 300 och 400 kr samt för specifika produktgrupper. Läs mer om hur presenkorten fungerar nedan.

Presentkortet levereras omedelbart med e-mail. Presenkortet skriver du sedan själv ut och ger bort eller så kan du direkt skicka presentkortet med mail till mottagaren!
Pris: 200 kr
Ge bort lite glädje med ett presentkort från grapevine!
Presentkort från Grapevine är ett perfekt sätt att sprida lite glädje! Ge bort ett presentkort på en barnskattjakt till barnfamiljen, eller på roliga quiz eller mordmysterier som gå-bort-present. Visa personalen din uppskattning genom att ge dem en kul festaktivitet inför semestern eller julledigheten!

Det finns presentkort som gäller särskilda produktkategorier, med belopp som överensstämmer med dessa produkters priser och det finns presentkort på belopp (men för alla presentkort kan man naturligtvis handla precis vad man vill, det är enkelt att betala eventuell mellanskillnad med kort). Presenkorten är giltiga ett år från utfärdandet och kan inte lösas in mot kontanter.

Presentkorten levereras, som alla Grapvines produkter omedelbart med e-mail. Du skriver sedan själv ut presentkortet och ger bort, eller så kan du skicka det med mail direkt till mottagaren - en enkel, rolig, annonlunda present som du kan ge bort omedelbums!

Filen du får är en A4 sida. Skriv ut och vik den på mitten så får du presentkortet på en sida och informationstext på baksidan.
Mordet på Mystery Manor är en klurig, rolig och enkelt genomförbar mordgåta till middagen. Mordet på Mystery Manor kräver ingen utklädning eller skådespelarinsatser av gästerna utan är ett klurigt mordmysterium som alla, oavsett antal gäster, kan vara med och lösa.
Vill du ge bort en buskul skattjakt till barnfamiljen med vet inte vilken du ska välja? Då kan du köpa ett presentkort på valfri skattjakt, värde 169 kr. Presentkortet är en bra present, kanske från mor- eller farföräldrar till barnfamiljen som ska ordna kalas, då hjälper du till att fixa aktiviteten!
Ge bort ett mord! Eller i alla fall en mysigt mordmysterium... Den som får detta presentkort kan välja blanda alla våra enklare mordgåtor - de som kan genomföras utan förberedelser, skådespelarinsatser och utklädning. En perfekt present till någon som själv gillar deckare och har en middag eller fest att förgylla!
Ge bort ett presentkort på ett roligt quiz eller en frågesport från grapevine! Låt mottagaren välja blad en hel massa quiz med olika teman. Det finns ett för varje tillfälle! En annorlunda, rolig present - du ger bort lite glädje! Presentkortet får du omedelbart och kan tom skicka vidare med mail!
Skrämmande fyndigt Halloweenquiz till höstfesten! 27 blandade frågor, inkl. 11 musikfrågor - om alla ruskigheter som kan förknippas med Halloween. Lys upp hösten med en Halloweenfest, med vårt quiz är halva jobbet gjort. Lägg till lite god mat och en pumpalykta - voilà!
Härliga, mysiga höst! Njut av hösten med vårt fyndiga höstquiz som passar på varje middag, after work eller fest i höst. Frågorna är varierade och handlar om film, litteratur, historia geografi och mycket mer. 7 frågor är musikfrågor. Spellista ingår.
l