Presentkort: Mordmysterium, 299 kr

Känner du någon som gillar deckare och mysigt läskiga mordmysterier? Då är ett presentkort på en mordgåta en riktigt kul - och annorlunda present! Den som får presentkortet kan välja mellan alla våra enklare mordgåtor, de som kan genomföas utan förberedelser, utklädnind och gästernas skådespelarinsatser.
Presentkortet är en kul och annorlunda present, kanske passar den bra som gå-bort-present eller för att visa kunder eller medarbetare lite uppskattning. Perfekt inför semester eller storhelger!

Detta presentkort är tänkt för att ge bort ett valfritt enkelt mordmysterium, värdet är 299 kr, som dessa mordgåtor kostar. Vill den som får presentkortet istället ha ett mer avancerat mordmysterium (eller annan produkt), är det enkelt att betala mellanskillnaden. Läs mer om hur presenkorten fungerar nedan.

Presentkortet levereras omedelbart med e-mail. Presenkortet skriver du sedan själv ut och ger bort eller så kan du direkt skicka presentkortet med mail till mottagaren!
Pris: 299 kr
Ge bort lite glädje med ett presentkort från grapevine!
Presentkort från Grapevine är ett perfekt sätt att sprida lite glädje! Ge bort ett presentkort på en barnskattjakt till barnfamiljen, eller på roliga quiz eller mordmysterier som gå-bort-present. Visa personalen din uppskattning genom att ge dem en kul festaktivitet inför semestern eller julledigheten!

Det finns presentkort som gäller särskilda produktkategorier, med belopp som överensstämmer med dessa produkters priser och det finns presentkort på belopp (men för alla presentkort kan man naturligtvis handla precis vad man vill, det är enkelt att betala eventuell mellanskillnad med kort). Presenkorten är giltiga ett år från utfärdandet och kan inte lösas in mot kontanter.

Presentkorten levereras, som alla Grapvines produkter omedelbart med e-mail. Du skriver sedan själv ut presentkortet och ger bort, eller så kan du skicka det med mail direkt till mottagaren - en enkel, rolig, annonlunda present som du kan ge bort omedelbums!

Filen du får är en A4 sida. Skriv ut och vik den på mitten så får du presentkortet på en sida och informationstext på baksidan.
l