Mordmysterium: Mordet på Pensionat Geisthof

NYHET! Välkommen till Pensionat Geisthof! På detta avlägset belägna pensionat uppe i bergen samlas under en helg både släkt till värdparet och gäster. Ganska snart står det klart att alla inte är vad de utger sig för att vara, och intrigerna tätnar. Vem är den tystlåtne zoologen som kommit för att studera blodsugande fladdermöss och vad gör den skräckinjagande butlern Gravenstein i källaren? Och när stormen rasar som värst utanför begås ett fruktansvärt mord...

Mordet på Pensionat Geisthof är en riktigt spännade mordgåta, i en ruskig, mustig miljö - tänk Agatha Christie möter Transylvanien... Mordgåtan passar perfekt som underhållning på en middag eller fest! I den här mordgåtan är alla gäster detektiver och det krävs inga skådespelarinsatser, utklädnad eller förberedelser. Inte heller behöver man vara ett visst antal personer, mordgåtan fungerar bra för både den lilla middagen och den stora festen.

Alla gäster får ett häfte med persongalleri, planlösning över Pensionat Gesithof och ett anteckningsblad. Vid fyra tillfällen under kvällen läser värden / värdinnan upp vad som händer under denna allt annat än lugna eftermiddag och kväll på pensionatet. Vid några tillfällen hittas också bevismaterial och rekvisista (tex ett brev elelr en tidningsartikel) som gästerna får granska. De mystiska händelserna avlöser varandra, intrigerna tätnar och till sist hittas en av historiens huvudpersoner mördad!

Det gäller för gästerna att med iakttagelseförmåga, fantasi och logik lista ut vem av de närvarande på Pensionat Geisthof som är en mördare!

I produkten får du allt som behövs. Enkla instruktioner, häfte till gästerna med persongalleri, planlösning och anteckningsblad, inledning, fyra kortfattade kapitel med historien, lösningen samt rekvisita / bevismaterial.

Vi föreslår att man under en sittande middag delar upp mysteriet så att man läser upp det första kapitlet innan maten, det andra kapitlet mellan förrätt och huvudrätt, det tredje kapitlet mellan huvudrätt och efterrätt och det sista kapitlet efter maten, kanske till kaffet. Därefter får alla avslöja vem de tror är mördaren!

mordgåta
Se filmen nedan för att se mer av produkten!
Pris: 299 kr
 
I Spökmysteriet behöver småspökena Buu och Boo hjälp av barnen för att hitta nycklarna till Ödehusets källarvalv - för här finns den hemliga skatten som vaktats av Gammelspöket i 100 år! Ett riktigt spännande mysterium för barnen bland spöken, monster, häxor och trollkarlar... Perfekt till barnkalas under den mörka årstiden och så klart till Halloweenfesten!
Mordet på Mystery Manor är en klurig, rolig och enkelt genomförbar mordgåta till middagen. Mordet på Mystery Manor kräver ingen utklädning eller skådespelarinsatser av gästerna utan är ett klurigt mordmysterium som alla, oavsett antal gäster, kan vara med och lösa.
I Spökmysteriet behöver småspökena Buu och Boo hjälp av barnen för att hitta nycklarna till Ödehusets källarvalv - för här finns den hemliga skatten som vaktats av Gammelspöket i 100 år! Ett riktigt spännande mysterium för barnen bland spöken, monster, häxor och trollkarlar... Perfekt till barnkalas under den mörka årstiden och så klart till Halloweenfesten!
Halloweenskattjakt för barnen (7-10 år). I Halloweenmysteriet får barnen hjälpa greve Vlad att leta upp Kråkehofs gömda skatt. För att göra det behöver de lösa spännande utmaningar från häxor, vampyrer, monster, spöken och trollkarlar och slottets andra invånare. Allt du behöver och diplom ingår.
Halloweenskattjakt för barnen (4-6 år). I Halloweenmysteriet får barnen hjälpa greve Vlad att leta upp Kråkehofs gömda skatt. För att göra det behöver de lösa spännande utmaningar från häxor, vampyrer, monster, spöken och trollkarlar och slottets andra invånare. Allt du behöver och diplom ingår.
Skrämmande fyndigt Halloweenquiz till höstfesten! 27 blandade frågor, inkl. 11 musikfrågor - om alla ruskigheter som kan förknippas med Halloween. Lys upp hösten med en Halloweenfest, med vårt quiz är halva jobbet gjort. Lägg till lite god mat och en pumpalykta - voilà!
l