Mordgåta till event: Mordet på Mystery Manor

Greven och Grevinnan har bjudit in sina vänner till en weekend på Mystery Manor, men helgen blir allt annat än lugn... Redan första kvällen står det inte bara middag - utan också mord på menyn! Detta är en event-version av Mordet på Mystery Manor, gjord för att många ska kunna vara med och lösa en spännande mordgåta.
Är ni många på tex ett företagsevent och vill låta alla vara med och lösa en spännande mordgåta finns denna roliga version av vårt mest populära mordmysterium - Mordet på Mystery Manor. I denna produkt finns 14 små avsnitt av mordmysteriet som man kan sätta upp på olika ställen, och sedan skicka iväg lag som i tur och ordning läser de olika avsnitten. Till sin hjälp har de ett häfte med persongalleri och intressanta frågeställningar om mordvapen, motiv och tillfälle - vissa har avgörande betydelse, andra inte. Lagen ska svara på frågorna efter hand och till sist avslöja vem av personerna i historien som är en mördare!

Tidsåtgången för ett lag att gå igenom det hela är ca 45 minuter, dvs 14 lag gör det hela på ca 1,5 timme. Lagen måste göra det hela i tur och ordning, vilket gör att aktiviteten passar utmärkt i kombination med tex lite mingel och förfriskningar. Lag delas in beroende på hur många man är och hur mycket tid man kan ta i anspråk.

På en lite mindre fest med sittande middag rekommenaderar vi Mordet på Mystery Manor i sin vanliga version, där man läser upp fyra kapitel av mordmysteriet under en middag. Den versionen hittar du här>>
Pris: 499 kr
Välkommen till det avlägsna pensionat Geisthof! Stormen rasar, intrigerna tätnar och ett fruktansvärt mord begås! Under en spännande kväll ska dina gäster lösa den mustiga mordgåtan med hjälp av iakttagelseförmåga, fantasi och logik. Allt du behöver finns i produkten - Inga andra förberedelser behövs!
Mordet på Mystery Manor är en klurig, rolig och enkelt genomförbar mordgåta till middagen. Mordet på Mystery Manor kräver ingen utklädning eller skådespelarinsatser av gästerna utan är ett klurigt mordmysterium som alla, oavsett antal gäster, kan vara med och lösa.
I Teatermordet bjuder teaterdirektör Arneflo in till glittrande premiärfest! Ett avancerat och fantastiskt roligt mordmysterium för 11-15 personer, där alla deltagare spelar en roll. Inkluderar värdguide, rollbeskrivningar, manus, rekvisita och allt annat som behövs för en otroligt spännande kväll!
Teodor Toloffs testamente är ett spännande mordmysterium där alla deltagare spelar avgörande roller - men det är enkelt att förbereda och genomföra! Allt du behöver - värdguide, rollbeskrivningar, manus, rekvisita finns i produkten. Bjud in vännerna och låt spelet börja!
Efterlyst är en rafflande och rolig tipspromenad som passar i de flesta sammanhang. Flera svenska kändisar har försvunnit och i efterlysningarna som satts upp runtom staden har deras namn trillat bort. Det är nu upp till dig att klura ut vilka kändisar det är som beskrivs.
En fyndig poängjakt med Bondtema, ledtrådar leder till följdfrågor. Hitta frågorna, svara rätt och ge rätt lösenord så fort som möjligt. Kan genomföras överallt i en stadskärna. Perfekt på kick-off, möhippa eller svensexa. Följ upp med fest i smoking så är kvällen komplett!
Var Barnaby för en kväll i en "mysdeckare"! Då ska du bjuda dina gäster på en mordgåta i samma anda! Följ med och fira Midsommar på familjen Pamps sommarnöje. Här finns spöken som visar sig i den ljusa sommarnatten, intriger, kärlek, svek och inte minst - ett mystiskt mord begås! Vem är mördaren?
NYHET!
Julfest på jobbet, glöggfest hemma, juldagskul med hela släkten? Då passar den här roliga julfestaktiviteten perfekt! Dela in gästerna i lag och låt dem lösa 10 roliga, juliga utmaningar - allt från bibelkunskap, till julpyssel, tändsticksproblem, snapsprovning, krydd-doftning och jullåtsintron!
l