Frågesport om Eurovision song contest: Heja Europa!

Vem kan mest bland vännerna eller släkten om Europas största musikfest; Eurovision song contest? Med en spellista fylld med 20 välkända eurovisionslåtar och tillhörande 40 frågor får ni återuppleva alla de låtar vi minns och älskar (eller hatar).

I dokumentet får du 40 frågor om Eurovision song contest, svarstalong och facit. Allt är färdigt att skrivas ut och användas. Frågorna är om Eurovision song contest 1965-2012 och har blandad svårighetsgrad. Den blandade svårighetsgraden låter alla svara på något, både det inbitna schlagerfanet och den ointresserade. Om ni tävlar i lag delas lagen med fördel in i blandade åldrar och kunskaper.

För varje låt finns två frågor. Den första frågan handlar om låten som spelas och fråga två är en följdfråga med anknytning till Eurovision song contest.

Beräkna att frågesporten tar minst 1,5 timme. Frågesporten är en perfekt aktivitet på en middag eller fest då du försäkrar dig om att dina gäster kommer att bryta isen och roa sig. Ni väljer själva om ni vill vara indelade i lag eller tävla individuellt.Frågorna kan med fördel delas upp mellan rätterna på en middag eller under kvällens lopp på en fest.

 

 

 
Allt detta får du:
 • 40 frågor om Eurovision song contest(med varierad svårighetsgrad)
 • Spotifyspellista
 • Svarstalong
 • Facit
 • Tips!
  Det är alltid trevligt att ha ett litet pris till vinnaren/vinnarna.

  Frågesport om Eurovision song contest

  Beställ frågesporten genom att klicka på knappen. Du betalar enkelt och säkert med betalkort och kan sedan direkt ladda ner filen som innehåller allt du behöver för denna musikaliska frågesport!
  Pris: 149 kr

  Eurovision frågesport


  Se en presentationsfilm om Eurovision song contest-frågesporten här:

   

  l