Vårquiz

Vår! Ofta kommer den smygande så att vi nästan inte märker det, men helt plötsligt sticker små vårblommor upp ur marken, kvällarna blir ljusare och flyttfåglarna har kommit tillbaka och börjar kvittra. Och när solens strålar värmer för första gången - då vet vi att våren är här!

Här har vi gjort ett quiz som förmedlar maximal vårkänsla, fyndiga blandade kunskapsfrågor med koppling till våren, och musikfrågor som garanterat sprider vårstämning. Passar perfekt till vårens alla sammankomster - påskmiddagen, familjeträffen någon av vårens många helger, middagen med vännerna elelr after work med kollegorna i vårens tecken!
Quizet har 23 frågor, vissa med flera delfrågor så att det sammanlagt krävs 31 kluriga svar. Åtta av frågorna är musikfrågor. Till quizet hör en Spotify spellista (det går bra att använda gratisversionen av Spotify). Frågorna är blandade och klruiga och handlar om allt från historia, kultur och natur till film och musik - allt med koppling till våren! I quizet får du frågor, svarsformulär och facit.
Pris: 149 kr
Smält påskbordet med en kul tipspromenad i år! Tipspromenaden har tema påsk - med fyndiga frågor om både högt och lågt som passar hela släkten. Frågor, svarsformulär och facit är klart. Perfekt till påskfirandet med familj och släkt eller till grillpremiären med vännerna!
En riktigt rolig äggjakt för barnen! Först ska hönan Agdas försvunna ägg hittas med hjälp av ledtrådar och kluriga gåtor och spännande utmaningar som måste lösas, och sedan kanske ett godisfyllt påskägg! Låt barnen fira påsken lite extra i år! Kan göras inne eller ute, för ett eller två barn, eller många.
En riktigt rolig äggjakt för barnen! Först ska hönan Agdas försvunna ägg hittas med hjälp av ledtrådar och kluriga gåtor och spännande utmaningar som måste lösas, och sedan kanske ett godisfyllt påskägg! Låt barnen fira påsken lite extra i år! Kan göras inne eller ute, för ett eller två barn, eller många.
TÄVLA SOM PÅ TV!
Med resefrågesporten "Vart är vi på väg?" får du snabbt och enkelt klurig och rolig underhållning till festen i stil med TV-programmet "På spåret". Du får 12 resmål med kluriga ledtrådar och lika många musikfrågor. Allt är komplett med frågor, facit, svarsformulär och spotifyspellista.
Älskade påskbord! Janssons frestelse, lax, fårfiol, köttbullar, sill och ägg, ägg, ägg i massor! Och så enligt tradition kanske en liten nubbe. Och ska det drickas, ska det sjungas! Fina sångblad med snapsvisor och sånger som hälsar våren med matchande placeringkort.
Mordet på Mystery Manor är en klurig, rolig och enkelt genomförbar mordgåta till middagen. Mordet på Mystery Manor kräver ingen utklädning eller skådespelarinsatser av gästerna utan är ett klurigt mordmysterium som alla, oavsett antal gäster, kan vara med och lösa.
En tipspromenad med maximal vårkänsla. 16 frågor handlar på ett eller annat sätt om våren. Fyndigt och klurigt. Perfekt aktivitet närhelst du vill maxa vårkänslan, perfekt till Valborg och vårens alla långhelger! 16 frågor i fin design med svarsformulär och facit ingår.
En rolig tipspromenad som gör barnen till experter på våren! Du får 15 frågor med kul våranknytning och färdigt svarsformulär och fint diplom. Detta är en skojig aktivitet att göra tillsammans, frågorna passar barn ca 3-8 år. De yngre behöver vuxenhjälp, de äldre kan läsa själva!
Sköna maj, välkommen! Sjung in våren med Grapevines fina vårsångblad! Sångbladen blir fina underlägg till varje plats vid bordet. Du får också matchande placeringskort. Sångbladen innehåller både klassiska snapsvisor och fina vårvisor för att sjunga in våren till Valborg!
l