Tipspromenad om barnboksfigurer: Läslusten

Den perfekta aktiviteten för nyfikna 4-6-åringar med spring i benen är en tipspromenad om barnboksfigurer. Tipspromenaden är komplett med facit, svarsformulär samt diplom och är färdig att skrivas ut.

Detta är en tipspromenad med frågor om barnens mest älskade barnboksfigurer. Frågorna är anpassade för barn som är 4-6 år. Du får 20 frågor, svarstalong, diplom och facit. Allt är färdigt att skrivas ut och kan användas på direkten. Du slipper klura på frågor och klippa och klistra. Smidigare kan det egentligen inte bli.

Tipspromenaden kan genomföras på många olika sätt. En vuxen kan ibland behöva finnas till hands för att läsa upp frågorna. Är man färre vuxna än barn, kan man låta barnen tävla i lag. Om tipspromenaden ska hållas utomhus rekommenderas ni att placera frågorna i plastfickor för att skydda mot väder och vind.

Tipspromenad om barnboksfigurer för 4-5 åringar

Beställ tipspromenaden genom att klicka på knappen. Du betalar enkelt och säkert med betalkort och kan sedan direkt ladda ner filen med allt du behöver för att anordna en lärorik och rolig tipspromenad.
Pris: 129 kr

tipspromenad om barnboksfigurer
l