Skattjakt för barnen

Med vår färdiga skattjakt ordnar du en riktigt rolig och proffsig skattjakt för barnen på bara några minuter!

I skattjakten finns 30 ledtrådskort som du skriver ut och klipper isär samt en beskrivning hur du enkelt anordnar den roligaste skattjakten. Ledtrådarna är klurigt skrivna så att de passar in i alla hem, du väljer vilka och hur många du vill använda. Den här skattjakten försiggår mestadels inomhus, men bor du i villa kan du även inkludera några ledtrådar utomhus. Anpassa skattjakten så att den passar tillfället. Välj tex bort de svårare ledtrådarna om du anordnar en skattjakt för mindre barn, välj bort ledtrådarna som leder till ett ställe utomhus om du vill ha det hela inomhus osv. Längden anpassar du också efter syfte och barnens ålder. Du kan lätt ändra ordningen på ledtrådarna så att den passar just för det hem där ni befinner er.
Skattjakten kan göras för ett barn eller för flera i grupp, det är roligt att hjälpas åt att lista ut var nästa ledtråd finns! Ledtrådarna består av bilder, rim, gåtor och klurigheter. För de mindre barnen får en vuxen hjälpa till att läsa. Passar barn i ålder från ca 3-10 år.

Använd skattjakten för att leta rätt på påskägget på påskafton eller som kul aktivitet på barnkalaset. Kanske har kakmonstret gömt fördelsedagstårtan och alla barnen får hjälpas åt att leta upp den?

Skattjakten innehåller många ledtrådar och kan med fördel kortas. Blanda sedan oanvända ledtrådar med "gamla" i en ny ordning så kan skattjakten användas flera gånger - och på olika ställen.

Beställ skattjakten genom att klicka på knappen. Du betalar enkelt och säkert med betalkort och kan sedan direkt ladda ner filen - om några minuter är du igång med en riktigt spännande och rolig aktivitet för barnen!
Pris: 129 kr

Vill du ordna en skattjakt utomhus?
Då hittar du en färdig skattjakt för barnen här>>
Ordna piratkalas med spännande skattjakt! Låt de små piraterna ge sig ut på äventyr på de sju haven! På vägen mot skatten ska knepiga gåtor och spännande uppdrag lösas. Du får allt du behöver för att snabbt och enkelt ordna denna superroliga skattjakt med pirattema!
En riktigt rolig skattjakt för barnen, som hålls utomhus. Fungerar i trädgården, på gården eller i parken och på lekplatsen. Du får allt färdigt, lägger till lite enkel rekvisita och skattjakten är snabbt ordnad. Perfekt till kalaset eller för att förgylla festen för barnen.
Låt barnen bege sig ut på safari och lösa sex spännande utmaningar. Alla barn får ett safaripass som de klistrar djurmärken i. Du får allt du behöver, från inbjudningskort till färdig aktivitet med utmaningar, safaripass, djurmärken, diplom och till och med en liten målarbok för alla att ta med hem.
l