Champagneprovning: 3 champagner under 400 kr

Prova champagne på ett nytt roligt sätt! Enkelt, trevligt och opretentiöst. Du får allt du behöver och får reda på allt du vill veta. Utan att vara vinexpert kan du nu ordna en proffsig provning för dina gäster!

Vårt färdiga champagneprovningskoncept kan alla göra med vännerna, hemma. Enkelt, trevligt och opretentiöst. Man behöver inte själv vara vinexpert utan kan tillsammans prova, njuta, reflektera över det man smakar och lära sig lite vinkunskap på ett lättsamt och trevlig sätt! Vinprovningen är ett trevligt sätt att umgås och fungerar utmärkt att ha som en liten aktivitet tex före en middag med vännerna.

Du får allt du behöver; värdguide, vinprovningsguide och våra unika, provningsblad till varje deltagare, glasmanschetter och inbjudningskort.

I värdguiden får du reda på hur du arrangerar champagneprovningen, vilka champagner du ska köpa, och bakgrund om dessa. I vinprovningsguiden får du också mer grundläggande kunskap om hur man provar champagne. Till varje deltagare får du också vårt unika provningsblad som man använder som underlägg och provschema. Där får alla deltagare lite bakgrund om att prova champagne och fakta om champagne och även om de tre specifika champagnerna i provningen. Provningsbladet kan sedan alla ta med sig hem för att komma ihåg vad man provat.

Det enda som krävs av dig är att du köper och bär hem champagnen, skriver ut materialet, bjuder hem vännerna och dukar upp till vinprovning! Allt material du behöver och allt du vill veta finns i produkten.

I den här provningen provar vi tre prisvärda champagner under 400 kr. Du och dina gäster får lära sig en hel del om champagne, hur den tillverkas och varför bara champagne från området Champagne får kallas champagne. Ni får också lära er hur man provar en champagne och vad man ska lägga märke till - och frå själv känna skillnaden mellan tre olika bra, men prisvärda, äkta champagner.

Allt detta får du:

  • Värdguide
  • Vinprovningsguide
  • Provningsblad till alla deltagare
    Detta görs som ett underlägg för vinglasen och innehåller både provningsschema och bakgrundsinformation. Trevligt att duka med och alla kan sedan ta hem det för att komma ihåg vad man provat.
  • Manchetter till vinglasen
  • Inbjudningskort
Pris: 179 kr
l