Frågesport: 80-tals quiz

Samla dina vänner och bli nostalgiska när ni gör denna roliga 80-tals quiz som har 51 frågor om musik, världshändelser, film, sport och mycket, mycket mer. Testa vem som minns mest och bäst!
Med detta 80-tals quiz har du ett underhållande tävlingsmoment till middagen eller festen.Quizet har 51 frågor om 80-talets musik, filmer, världshändelser, politik, sport och en massa annat. Till quizen medkommer en spotifyspellista med 80-talets hits, schlagers och one hit wonders. Allt material som frågor, svarsformulär och facit kan skrivas ut och användas direkt efter köpet.

Quizet genomförs med fördel i lag som är blandade i åldrar och intressen. Det behövs en lekledare som läser upp frågorna och spelar upp låtarna. Quizet tar ca 1,5-2 timmar och kan med fördel delas upp under kvällen.

Lekledaren läser upp en fråga och låter alla lag få betänketid och chans att svara. När det är en musikfråga spelas en snutt av låten upp och när det är ett filmcitat läser lekledaren upp det, men citatet finns även med på svarsformulären om man skulle behöva fundera lite längre.När alla frågor är besvarade rättar lagledaren formulären eller så rättar lagen varandras formulär. Vinner gör den som har högst poäng - lycka till!

80-tals quiz

Beställ 80-tals quizet genom att klicka på knappen. Du betalar enkelt och säkert med betalkort och kan sedan direkt ladda ner filen med allt du behöver för att organisera en rolig festaktivitet.

Pris: 149 kr
Minns 70-talet och bli en vinnare i denna quiz! Du får 44 frågor om 70-talets musik, mode, mat, sport, världshändelser och mycket, mycket mer. Förutom frågor tillkommer en spotifyspellista med 70-talets stora hits och du får även kända citat. Denna roliga quiz är en superrolig aktivitet för dig och dina vänner.
En fyndig poängjakt med Bondtema, ledtrådar leder till följdfrågor. Hitta frågorna, svara rätt och ge rätt lösenord så fort som möjligt. Kan genomföras överallt i en stadskärna. Perfekt på kick-off, möhippa eller svensexa. Följ upp med fest i smoking så är kvällen komplett!
Med detta 90-tals quiz får du 55 frågor om 90-tals musik, sport,film, världshändelser, politik och mycket, mycket mer! Till musikfrågorna finns det en tillhörande spotifyspellista. Festunderhållningen är ordnad smidigt och lätt!
l