Frågesport: 80-tals quiz

Fixa 80-talsfest! Med det här roliga quizet fullt med nostalgi är det enkelt att ge sig ut på en nostalgitrip! 80-tals quizet har 51 frågor om musik, världshändelser, film, sport, mode, tidstypiska företeelser och mycket mer. Quizet bidrar garanterat med massvis med 80-tals stämning!
Vårt 80-tals quiz "gör" 80-tals festen med 51 frågor om 80-talets filmer, världshändelser, politik, sport, tidstypiska företeelser och en massa annat. Hälften av frågorna är musikfrågor med tillhörande spotifyspellista med 80-talets hits, schlagers och one hit wonders (de går bra att använda ett gratiskonto på Spotify). Dessutom finns i quizet ett flertal citat från filmer och kändisar - kommer ni ihåg vem som sa vad på 80-talet? Allt material som frågor, svarsformulär och facit kan skrivas ut och användas direkt.

Quizet genomförs med fördel i lag. Det behövs en lekledare som läser upp frågorna och spelar upp låtarna. Quizet tar ca 1 timme och kan med fördel delas upp under kvällen. Tar man några frågor åt gången går nostalgin, minnena och musiken som en röd tråd genom kvällen!

Beställ 80-tals quizet genom att klicka på knappen. Du betalar enkelt och säkert med betalkort och får quizet levererat direkt med mail!
80-tals quiz
Pris: 149 kr
1 år 35 veckor sedan
5
Jag och mina två kompisar fixade en 80-talsfest, det blev verkligen lyckat. Alla hade så kul med att fixa 80-talskläderna! Vi körde det här quizet under kvällen och det var så kul med alla minnen som dök upp, funkade jättebra och alla hade jätteroligt. / Camilla
l