Frågesport: 80-tals quiz

Fixa 80-talsfest! Med det här roliga quizet fullt med nostalgi är det enkelt att ge sig ut på en nostalgitrip! 80-tals quizet har 51 frågor om musik, världshändelser, film, sport, mode, tidstypiska företeelser och mycket mer. Quizet bidrar garanterat med massvis med 80-tals stämning!
Vårt 80-tals quiz "gör" 80-tals festen med 51 frågor om 80-talets filmer, världshändelser, politik, sport, tidstypiska företeelser och en massa annat. Hälften av frågorna är musikfrågor med tillhörande spotifyspellista med 80-talets hits, schlagers och one hit wonders (de går bra att använda ett gratiskonto på Spotify). Dessutom finns i quizet ett flertal citat från filmer och kändisar - kommer ni ihåg vem som sa vad på 80-talet? Allt material som frågor, svarsformulär och facit kan skrivas ut och användas direkt.

Quizet genomförs med fördel i lag. Det behövs en lekledare som läser upp frågorna och spelar upp låtarna. Quizet tar ca 1 timme och kan med fördel delas upp under kvällen. Tar man några frågor åt gången går nostalgin, minnena och musiken som en röd tråd genom kvällen!

Beställ 80-tals quizet genom att klicka på knappen. Du betalar enkelt och säkert med betalkort och får quizet levererat direkt med mail!
80-tals quiz
Pris: 149 kr
5 veckor 5 dagar sedan
5
Jag och mina två kompisar fixade en 80-talsfest, det blev verkligen lyckat. Alla hade så kul med att fixa 80-talskläderna! Vi körde det här quizet under kvällen och det var så kul med alla minnen som dök upp, funkade jättebra och alla hade jätteroligt. / Camilla
Förgyll 40-års firandet med en kul tipspromenad eller quiz, du väljer hur du använder produkten som innehåller 15 kluriga och riktigt fyndiga frågor som alla på ett eller annat sätt handlar om talet 40! Frågorna är mycket varierande, kul och riktigt fyndiga!
Dags att fira 50!? Vår tipspromenad / quiz till 50-års festen innehåller 15 kluriga och riktigt fyndiga frågor som alla på ett eller annat sätt handlar om talet 50! Frågorna sträcker sig över en stor variation av ämnen, från film och musik till geografi och historia. Fyndigt, roligt, underhållande!
Dags att fira 60!? Både på en större fest och en mindre tillställning kan det passa bra med en riktigt fyndig tipspromenad eller ett quiz på dagens tema - talet 60! Fyndigt, roligt och underhållande med varierade frågor om många olika ämnen.
Quizet för den som vill ha lite filmglamour! Det handlar om att lista ut vilken film 32 låtar är hämtade från och att svara på fyndiga följdfrågor. Filmmusikquizet "Hollywood tunes" innehåller klassiska filmer från 1939 till 2003. Du får den färdiga spellistan på Spotify, frågor, svarsformulär och facit.
Älskade dumburk - visst kan vi mer om den än vi vågar erkänna! Ett kul quiz som engagerar utöver det vanligt, för åååå, vi känner igen det, men vilken tv-serie är det? Spellista med 30 TV-seriers intron och två kul följdfrågor. Garanterat många skratt!
Fixa 70-tals fest! Med vårt 70-tals fest är det enkelt att ge sig ut på en nostalgitrip! I quizet finns 44 frågor om 70-talets musik, mode, mat, sport, världshändelser, tidsenliga företeelser och mycket mer. Förutom frågor ingår en spotifyspellista med 70-talets stora hits till musikfrågorna - 70-tals stämningen får ni på köpet!
Med detta 90-tals quiz får du 55 frågor om 90-talets musik, sport, film, världshändelser, politik, tidstypiska företeelser och mycket mer! Till musikfrågorna finns det en tillhörande spotifyspellista. Fixa 90-talsfest och minns 90-talet tillsammans med vännerna - det blir en garanterat kul fest i nostalgins tecken!
Nu kör vi!
Dags för Melodifestival! Tävla i musik även hemma i soffan med vårt härliga melodifestivalquiz - en garanterad stämningshöjare! Du får en spotifyspellista med 26 låtar och 52 frågor med varierad svårighetsgrad så att alla kan vara med samt svarsformulär och facit.
Ladda upp för Eurovision song contest med en frågesport. Med 40 frågor om Eurovision song contest 1965-2012 med blandad svårighetsgrad är det roligt för alla. Till frågesporten kommer också en spotifyspellista.
l