Om mamma - frågesport

Vem förtjänar väl en egen frågesport mer än mamma? Otroligt rolig frågesport bara om mamma för familjen. Ta ett frågekort och svara på en fråga om mamma. Mamma är naturligtvis enväldig domaren. Det kan bli hur roligt som helst! Passar till Mors dag, på mammas födelsedag, namnsdag eller en annan dag ni vill uppmärksamma mamma lite extra.
Frågesporten innehåller 42 kort med frågor bara om mamma. Hur väl känner ni henne egentligen? Och hur går det när man snabbt ska svara på de där frågorna man naturligtvis "kan" svaret på... Mamma är enväldig domare och utdelar poäng - och kanske också minuspoäng för ovanligt felaktiga svar. Det hela är en jätterolig aktivitet för familjen som vill uppmärksamma mamma lite särskilt.

Du får:
42 fina frågekort om mamma
Poängblad till mamma
Pris: 79 kr

Presenttips till mamma!
Är mamma en av dem som har "allt" och önskar sig "inget"? Ge henne ett paket fullt med omtanke, intresse och ett roligt projekt. Låt mamma skriva boken om sitt liv! I fina mallar och med massvis med inspiration på vägen skriver man enkelt och opretentiöst boken om sitt liv med hjälp av tillminabarnbarn.se! Ge bort en fin presentask och låt mamma berätta sin historia för barn och barnbarn.
Läs mer och beställ här>>
Med tillminabarnbarn.se skriver man boken om sitt liv! Enkelt, kul och opretentiöst. Mallar att fylla i och massvis med inspiration, enkelt att ladda upp bilder. Författaren väljer själv hur omfattande boken ska blir. Perfekt present i fin ask till senioren.
En tipsrunda som passar utmärkt till sommarens alla fester, från sommarbröllopet till grillfesten. En tipspromenad som smakar päronsplitt och ljuder av Tomas Ledin - och ger garanterad sommarkänsla! Du får 22 färdiga frågor, bara att sätta upp och aktiviteten till festen är fixad!
TILL FARS DAG! Klart pappa ska bli föremål för en egen frågesport på sin egen dag. 42 roliga frågor om pappa - testa familjens pappakunskaper! Pappa är så klart enväldig domare och utdelar poäng efter behag. Kan blir hur kul som helst!
l