Tipspromenad: Jorden runt på 33 frågor

Du har tagit dig nedför Malacka-halvön och till sist passerat sundet till den lilla självständiga ö som ligger längst ner på spetsen. Du lutar dig bakåt för att kunna se hur skyskraporna slickar himlen, samtidigt som du inser att du håller på att törsta ihjäl i värmen... Så börjar beskrivningen på en av de 33 destinationerna i Jorden runt på 33 frågor - en superrolig tipspromenad eller frågesport för de som gillar att resa eller för festen med internationellt tema.
Du får 33 färdiga frågor med en rolig beskrivning och en knepig följdfråga. Använd Jorden runt på 33 frågor som annorlunda tipspromenad, utan de klassiska 1, X, 2 svarslternativen. Kul och annorlunda, passar festen med mexikanskt, indiskt eller amerikanskt BBQ tema. Passar också utmärkt på festen som önskar någon lycklig resa eller hälsar välkommen hem igen.

Du får 33 färdiga roliga destinationsfrågor i fin layout, svarsformulär och facit.

Beställ Jorden runt på 33 frågor genom att klicka på knappen. Du betalar enkelt och säkert med betalkort och kan sedan direkt ladda ner filen med allt du behöver för att fixa roligaste festaktiviteten!
Pris: 129 kr
tipspromenad geografi
Att fira semester och att resa är något vi svenskar älskar. Här hittar du en semesterquiz med frågor om våra favoritcharterorter, turistmål och mycket mer. Du får ett quiz som är komplett att skriva ut med svarsformulär, facit och en spotifyspellista till musikfrågorna.
Sommar 2014! Här har du quizet som maxar sommarstämningen! Qiuzet är uppbyggt kring de älskade sommarlåtarna, och frågorna är roliga, fyndiga, aktuella och riktigt, riktigt somriga. Förgyll grillkvällen eller sommarfesten med en riktigt rolig frågesport.
Ingenting skapar så mycket känsla som musik! Maxa sommarkänslan med detta härliga musikquiz laddat med 34 älskade och uttjatade sommarhits och fyndiga, somriga följdfrågor. Perfekt till grillfesten! Du får spellista och följdfrågor; allt färdigt att använda omedelbums.
l