Tipspromenad om djur: Vem är jag?

Vem är jag? är frågan på de 14 roliga tipspromenadfrågorna om djur med svarsalternativ i bilder.
Det här är en rolig tipspromenad om djur. Svarsalternativen är i bilder, vilket gör att den här tipspromenaden också är rolig för de minsta barnen. De lite större barnen läser enkelt de korta ledtrådarna själva. Allt färdigt att skriva ut, fina frågesidor, svarsformulär, facit och naturligtvis ett fint diplom till alla deltagare. Passar barn i åldern 3-6 år. Perfekt aktivitet på barnkalaset!
Pris: 129 kr
Med vår färdiga skattjakt ordnar du en riktigt rolig och proffsig skattjakt för barnen på bara några minuter! Skattjakten är färdig att användas och fungerar i alla hem, du anpassar själv längd och svårighetsgrad genom att välja bort ledtrådar. Perfekt till barnkalaset eller för att förgylla festen för de små.
Ett roligt musikquiz med 19 barnvisor för barn i åldern 4-8 år. Sjung och svara på roliga följdfrågor! Med fint svarsformulär att fylla i och diplom till alla deltagare.
Vad heter stoets unge? Hur många magar har en ko? En rolig tipspromenad om djuren på bondgården. 16 färdiga frågor, svarsformulär, facit och diplom till alla deltagare.
l