Tipspromenad om årstider, högtider, tiden: Ett år med Mommo

"Ett år med Mommo" är en pedagogisk och rolig tipspromenad för barn som är 6-9 år gamla. Barnen lär känna Mommo när de tittar i hans fotoalbum och får svara på lärorika frågor om årstider, högtider och tiden.

I denna tipspromenad får barnen stifta bekantskap med Mommo, 7 år. Mommo är en nyfiken pojke som gillar att lära sig nya saker. I tipspromenaden får barnen titta i hans fotoalbum där det finns 15 foton från året som har gått. Till varje foto finns en fråga om årstider, högtider eller tiden. Barnen kommer inte att märka att de lär sig för att de har så roligt.

Denna tipspromenad passar utmärkt på barnkalaset då du har underhållningen ordnad och barnen aktiverade. Förutom de färdiga frågorna, svarsformulären och facitet får du ett fint diplom till barnen.


Beställ tipspromenaden "Ett år med Mommo" genom att klicka på knappen. Du betalar enkelt och säkert med betalkort och kan sedan direkt ladda ner filen som innehåller allt du behöver för att fixa en lärorik tipspromenad!
Pris: 129 kr

Tipspromenad årstider, högtider och tiden
Med vår färdiga skattjakt ordnar du en riktigt rolig och proffsig skattjakt för barnen på bara några minuter! Skattjakten är färdig att användas och fungerar i alla hem, du anpassar själv längd och svårighetsgrad genom att välja bort ledtrådar. Perfekt till barnkalaset eller för att förgylla festen för de små.
En riktigt rolig skattjakt för barnen, som hålls utomhus. Fungerar i trädgården, på gården eller i parken och på lekplatsen. Du får allt färdigt, lägger till lite enkel rekvisita och skattjakten är snabbt ordnad. Perfekt till kalaset eller för att förgylla festen för barnen.
Detta är en tipspromenad med 18 frågor med barnens mest älskade barnboksfigurer. Denna tipspromenad är komplett med facit, svarsformulär samt diplom och är den perfekta aktiviteten på barnkalaset. Frågorna passar barn som är 3-4 år.
l