Tipspromenad om bokstäver: Bokstavera mera

Med denna tipspromenad om bokstäver har du barnen sysselsatta med en jätterolig aktivitet samtidigt som de övar sig på bokstäver. Du får 18 pedagogiska tipspromenadfrågor som är roliga för barn som precis börjat lära sig bokstäver och att skriva.

Tipspromenaden om bokstäver ger dig 18 lärorika frågor. Varje fråga har tre bilder på saker som börjar på samma bokstav. Det gäller för barnen att lista ut vilken bokstav sakerna på bilderna börjar på. Får barnen fram rätt bokstäver bildas en mening. Detta är en aktivitet som barnen tycker är väldigt spännande och den aktiverar barnen samtidigt som de får lite hjärngympa. Denna tipspromenad är en perfekt aktivitet på till exempel barnkalaset eller vid någon annan sammankomst där många barn är samlade.

Du får färdiga tipspromenadfrågor och du får även facit, svarsformulär och diplom med fin layout. När underhållningen är ordnad med denna smarta och smidiga lösningar har du massor med tid över för annat.


Beställ tipsrundan med bokstavstema genom att klicka på knappen. Du betalar enkelt och säkert med betalkort och kan sedan direkt ladda ner filensom innehåller allt du behöver för att ordna en riktigt lärorik aktivitet!

Pris: 129 kr

Tipspromenad om bokstäver
Ordna piratkalas med spännande skattjakt! Låt de små piraterna ge sig ut på äventyr på de sju haven! På vägen mot skatten ska knepiga gåtor och spännande uppdrag lösas. Du får allt du behöver för att snabbt och enkelt ordna denna superroliga skattjakt med pirattema!
Låt barnen bege sig ut på safari och lösa sex spännande utmaningar. Alla barn får ett safaripass som de klistrar djurmärken i. Du får allt du behöver, från inbjudningskort till färdig aktivitet med utmaningar, safaripass, djurmärken, diplom och till och med en liten målarbok för alla att ta med hem.
Ett roligt musikquiz med 19 barnvisor för barn i åldern 4-8 år. Sjung och svara på roliga följdfrågor! Med fint svarsformulär att fylla i och diplom till alla deltagare.
l