Frågesport: Sverige runt

Följ med Sverige runt i en rolig frågesport!
På 30 frågekort ställs frågor om Sveriges geografi. Är ni lite fler deltagare kan ni tävla i lag och svara i svarsformuläret, som i ett vanligt quiz. Är ni lite färre deltagare kan korten användas som spel. 30 frågeskort, facit, svarsformulär och poängräkningsformulär. Sverige runt frågesporten fungerar också bra som en rolig aktivitet i bilen - kanske på väg Sverige runt i sommar?
Pris: 99 kr


Tips: 10 Sumltronställen i Sommarsverige!

Snart är det dags att börja fundera på vad man ska göra på sin semester, och för er som tänker stanna kvar i vårt härliga sommar-Sverige tipsar Grapevine om 10 smultronställen, små som stora, att besöka!

Läs om våra smultronställen här>>

TÄVLA SOM PÅ TV!
Med resefrågesporten "Vart är vi på väg?" får du snabbt och enkelt klurig och rolig underhållning till festen i stil med TV-programmet "På spåret". Du får 12 resmål med kluriga ledtrådar och lika många musikfrågor. Allt är komplett med frågor, facit, svarsformulär och spotifyspellista.
En tipsrunda som passar utmärkt till sommarens alla fester, från sommarbröllopet till grillfesten. En tipspromenad som smakar päronsplitt och ljuder av Tomas Ledin - och ger garanterad sommarkänsla! Du får 22 färdiga frågor, bara att sätta upp och aktiviteten till festen är fixad!
Ingenting skapar så mycket känsla som musik! Maxa sommarkänslan med detta härliga musikquiz laddat med 34 älskade och uttjatade sommarhits och fyndiga, somriga följdfrågor. Perfekt till grillfesten! Du får spellista och följdfrågor; allt färdigt att använda omedelbums.
l