Tipspromenad med midsommartema

När dagen är som längst och natten som kortast samlar vi familj och vänner för ett glatt midsommarfirande! Denna färdiga tipspromenad har 22 frågor med midsommartema som skapar en härlig stämning på alla somriga midsommarfirande.

När gästerna anländer och du har fullt upp med de sista förberedelserna eller när släktingarna behövs aktiveras är tipspromenaden med midsommartema perfekt. Du får 22 frågor med midsommar- och sommaranknytning, facit och svarsformulär med fin layout som du kan skriva ut i ett nafs och använda. Rolig underhållning för gästerna och lätt att ordna för dig.

Frågorna är av varierad svårighetsgrad så att alla ska kunna svara på något.


Beställ tipsrundan med midsommartema genom att klicka på knappen. Du betalar enkelt och säkert med betalkort och kan sedan direkt ladda ner filen med allt du behöver för att fixa roligaste festaktiviteten!
Pris: 129 kr
Med vår färdiga skattjakt ordnar du en riktigt rolig och proffsig skattjakt för barnen på bara några minuter! Skattjakten är färdig att användas och fungerar i alla hem, du anpassar själv längd och svårighetsgrad genom att välja bort ledtrådar. Perfekt till barnkalaset eller för att förgylla festen för de små.
En fyndig poängjakt med Bondtema, ledtrådar leder till följdfrågor. Hitta frågorna, svara rätt och ge rätt lösenord så fort som möjligt. Kan genomföras överallt i en stadskärna. Perfekt på kick-off, möhippa eller svensexa. Följ upp med fest i smoking så är kvällen komplett!
En rolig frågesport om vårt avlånga land! På 30 frågekort ställer vi roliga frågor om Sveriges geografi - testa kunskaperna. Kan göras både i lag och spelas som spel.
l