Tipspromenad med Midsommartema

När dagen är som längst och natten som kortast samlar vi familj och vänner för ett glatt midsommarfirande! Denna färdiga tipspromenad har 22 frågor med midsommartema som skapar en härlig stämning på alla somriga midsommarfirande.

När gästerna anländer och du har fullt upp med de sista förberedelserna eller när släktingarna behövs aktiveras är tipspromenaden med midsommartema perfekt. Du får 22 frågor med midsommar- och sommaranknytning, facit och svarsformulär med fin layout som du kan skriva ut i ett nafs och använda. Rolig underhållning för gästerna och lätt att ordna för dig.

Frågorna är av varierad svårighetsgrad så att alla ska kunna svara på något.


Beställ tipsrundan med midsommartema genom att klicka på knappen. Du betalar enkelt och säkert med betalkort och kan sedan direkt ladda ner filen med allt du behöver för att fixa roligaste festaktiviteten!
Pris: 129 kr
En riktigt rolig skattjakt för barnen, som hålls utomhus. Fungerar i trädgården, på gården eller i parken och på lekplatsen. Du får allt färdigt, lägger till lite enkel rekvisita och skattjakten är snabbt ordnad. Perfekt till kalaset eller för att förgylla festen för barnen.
Sommar 2014! Här har du quizet som maxar sommarstämningen! Qiuzet är uppbyggt kring de älskade sommarlåtarna, och frågorna är roliga, fyndiga, aktuella och riktigt, riktigt somriga. Förgyll grillkvällen eller sommarfesten med en riktigt rolig frågesport.
Var Barnaby för en kväll i en "mysdeckare"! Då ska du bjuda dina gäster på en mordgåta i samma anda! Följ med och fira Midsommar på familjen Pamps sommarnöje. Här finns spöken som visar sig i den ljusa sommarnatten, intriger, kärlek, svek och inte minst - ett mystiskt mord begås! Vem är mördaren?
l