Skattjakt för barnen UTOMHUS

Ordna enkelt en riktigt spännande och rolig skattjakt till barnen - utomhus. Perfekt på kalaset eller för att förgylla festen för de yngre gästerna.
Du får 22 färdiga ledtrådar att skriva ut. Ledtrådarna består av bilder, rim, gåtor och klurigheter. Under skattjaktens gång finns också lite extra skojiga inslag som gör det extra spännande att få tag i ledtrådarna. Skattjakten fungerar i trädgården, på gården, på lekplatsen eller i parken med lite enkel rekvisita. Du anpassar själv svårighetsgraden och längden på skattjakten genom att välja bort ledtrådar. Skattjakten passar för barn 3-10 år och kan med fördel genomföras med ett gäng barn i varierande ålder. För de mindre barnen får en vuxen hjälpa till att läsa, de lite äldre kan klara av att läsa de kortfattade ledtrådarna själva.

Använd skattjakten som kul aktivitet på barnkalaset, för att ha något kul för barnen på festen eller för att bara förgylla en regnig söndag! Skattjakten innehåller många ledtrådar och kan kortas. Blanda sedan oanvända ledtrådar med "gamla" i en ny ordning så kan skattjakten användas flera gånger - och på olika ställen.

Skattjakten är enkel att ordna, du får allt du behöver. Färdiga ledtrådar, instruktioner och lista på den enkla rekvisita som behövs. Rekvisitan är sådant som du förmodligen har hemma - ingenting är komplicerat, det hela är snabbt fixat. Enkelt för dig men superroligt för barnen!
Pris: 129 kr

l