Tipspromenad: Tema höst

Hösten betyder inte bara regn och rusk, utan även härliga släktsammankomster och roliga fester. Till höstens alla festligheter finns den ultimata underhållningen, nämligen denna tipspromenad med 20 frågor på temat höst.

Under hösten händer mycket och sammankomsterna avlöser varandra. Passa på att ha underhållningen fixad till nästa släktträff eller kompishäng med denna tipspromenad med tema höst. Dessa 20 frågor med höstanknytning skriver du snabbt och lätt ut själv och sätter upp där du tycker att det passar. Du får självklart färdigt svarsformulär och facit. Lys upp höstkvällarna med denna roliga tipspromenad!

Hösttipspromenad

Beställ tipsrundan med hösttema genom att klicka på knappen. Du betalar enkelt och säkert med betalkort och kan sedan direkt ladda ner filen med allt du behöver för att fixa roligaste festaktiviteten!
Pris: 129 kr
TÄVLA SOM PÅ TV!
Med resefrågesporten "Vart är vi på väg?" får du snabbt och enkelt klurig och rolig underhållning till festen i stil med TV-programmet "På spåret". Du får 12 resmål med kluriga ledtrådar och lika många musikfrågor. Allt är komplett med frågor, facit, svarsformulär och spotifyspellista.
Mordet på Mystery Manor är en klurig, rolig och enkelt genomförbar mordgåta till middagen. Mordet på Mystery Manor kräver ingen utklädning eller skådespelarinsatser av gästerna utan är ett klurigt mordmysterium som alla, oavsett antal gäster, kan vara med och lösa.
Pröva din och dina vänners nutidskoll med denna skojiga tipspromenad. Du får 20 frågor om olika uppmärksammade händelser och ska minnas vad som hände sen. Allt från frågor till svarsformulär är färdigt att skrivas ut och användas på momangen. Vem minns mest och bäst?
Efterlyst är en rafflande och rolig tipspromenad som passar i de flesta sammanhang. Flera svenska kändisar har försvunnit och i efterlysningarna som satts upp runtom staden har deras namn trillat bort. Det är nu upp till dig att klura ut vilka kändisar det är som beskrivs.
Skrämmande fyndigt Halloweenquiz till höstfesten! 27 blandade frågor, inkl. 11 musikfrågor - om alla ruskigheter som kan förknippas med Halloween. Lys upp hösten med en Halloweenfest, med vårt quiz är halva jobbet gjort. Lägg till lite god mat och en pumpalykta - voilà!
Härliga, mysiga höst! Njut av hösten med vårt fyndiga höstquiz som passar på varje middag, after work eller fest i höst. Frågorna är varierade och handlar om film, litteratur, historia geografi och mycket mer. 7 frågor är musikfrågor. Spellista ingår.
l