Tipspromenad: Tema höst

Hösten betyder inte bara regn och rusk, utan även härliga släktsammankomster och roliga fester. Till höstens alla festligheter finns den ultimata underhållningen, nämligen denna tipspromenad med 20 frågor på temat höst.

Under hösten händer mycket och sammankomsterna avlöser varandra. Passa på att ha underhållningen fixad till nästa släktträff eller kompishäng med denna tipspromenad med tema höst. Dessa 20 frågor med höstanknytning skriver du snabbt och lätt ut själv och sätter upp där du tycker att det passar. Du får självklart färdigt svarsformulär och facit. Lys upp höstkvällarna med denna roliga tipspromenad!

Hösttipspromenad

Beställ tipsrundan med hösttema genom att klicka på knappen. Du betalar enkelt och säkert med betalkort och kan sedan direkt ladda ner filen med allt du behöver för att fixa roligaste festaktiviteten!
Pris: 129 kr
Med vår färdiga skattjakt ordnar du en riktigt rolig och proffsig skattjakt för barnen på bara några minuter! Skattjakten är färdig att användas och fungerar i alla hem, du anpassar själv längd och svårighetsgrad genom att välja bort ledtrådar. Perfekt till barnkalaset eller för att förgylla festen för de små.
Med resefrågesporten "Vart är vi på väg?" får du snabbt och enkelt klurig och rolig underhållning till festen i stil med TV-programmet "På spåret". Du får 12 resmål med kluriga ledtrådar och lika många musikfrågor. Allt är komplett med frågor, facit, svarsformulär och spotifyspellista.
Ett färdigt vinprovningskoncept som alla kan göra med vännerna, hemma. Enkelt, trevligt och opretentiöst. Du får allt du behöver; värdguide, vinprovningsguide och våra unika, provningsblad till varje deltagare mm. Vi provar tre olika Syrah / Shiraz från tre olika kontinenter.
l