Sagoskattjakt för prinsessor och riddare

En perfekt skattjakt till kalaset med tema prinsessor och riddare. Hjälp den gamla kungen att hitta "Hemligheternas stora bok" i slottet!
I Grapevines roliga sagoskattjakt kombinerar vi en otrolig saga om en äventyrslysten kung med en skattjakt där alla små riddare och / eller prinsessor ska hjälpa kungen att hitta "Hemligheternas stora bok". Boken har stulits av en liten svaveldoftande varelse som lämnar fotspår över hela slottet. Med hjälp av kluriga ledtrådar ska barnen hitta boken - lyckas de innehåller den en spännande trollformel! Under skattjaktens gång får man redan på massvis om kungens spännande liv i de olika ledtrådarna!
Skattjakten består av instruktioner, början på sagan om kungen och 15 ledtrådar som kan användas i alla hem. Ledtrådarna i sig är en liten del av sagan. Du får också en framsida till "Hemligheternas stora bok" och en sida med trollformel. Beställ, betala enkelt och säkert med betal- eller kreditkort, ladda ner filen, skriv ut och lägg ut ledtrådarna på angivna platser, det tar verkligen bara några minuter att ordna en superrrolig aktivitet till barnkalaset. Skattjakten passar barn från 4-9 år. För de yngre får en vuxen hjälpa till att läsa, de lite äldre barnen kan själva läsa de kluriga ledtrådarna.
Pris: 149 kr
Ordna piratkalas med spännande skattjakt! Låt de små piraterna ge sig ut på äventyr på de sju haven! På vägen mot skatten ska knepiga gåtor och spännande uppdrag lösas. Du får allt du behöver för att snabbt och enkelt ordna denna superroliga skattjakt med pirattema!
Med vår färdiga skattjakt ordnar du en riktigt rolig och proffsig skattjakt för barnen på bara några minuter! Skattjakten är färdig att användas och fungerar i alla hem, du anpassar själv längd och svårighetsgrad genom att välja bort ledtrådar. Perfekt till barnkalaset eller för att förgylla festen för de små.
Låt barnen bege sig ut på safari och lösa sex spännande utmaningar. Alla barn får ett safaripass som de klistrar djurmärken i. Du får allt du behöver, från inbjudningskort till färdig aktivitet med utmaningar, safaripass, djurmärken, diplom och till och med en liten målarbok för alla att ta med hem.
l