Tipspromenad till kräftskivan

En fyndig tipspromenad för kräftskivan, allt kretsar kring de små röda djuren och allt som hör därtill. Skapar definitivt den riktiga kräftskivestämningen redan innan ni börjat surpla och sjunga!
Du får 16 färdiga frågor att sätta upp i trädgården eller längs en trevlig promenad, bara att ladda ner och skriva ut. Svarsformulär, facit och alla frågor med rätta svar ingår naturligtvis också. Alla frågor kretsar kring kräftor, kräftskiva och allt som hör därtill, riktigt roligt och fyndigt!

Med en färdig tipspromenad har du enkelt fixat en rolig aktivitet till festen - med det rätta temat skapar du rätt stämning. Blanda gäster som inte känner varanadra så väl så fungerar tipspromenaden som en bra "ice braker". Medan gästerna roar sig har du också möjlighet att förbereda sådant som behöver fixas.

Beställ tipspromenaden genom att klicka på knappen, betala säkert och enkelt med betalkort och ladda direkt ner filen och skriv ut - roligatse aktiviteten är fixad på fem minuter!
Pris: 129 kr
Missa inte våra andra roliga produkter för kräftskivan!
För den som hellre sitter still och blandar musikfrågor med kunskapsfrågor inom allehanda ämnen - då ska du underhålla med vårt kräftskivequiz med fyndiga och roliga frågor, alla på ett eller annats sätt förknippat med kräftor och kräftskiva! Vill du placera gästerna på särskilt sätt under kräftskivan gör du en rolig bordsplacering med vår bordsplaceringlek till kräftskivan. Sångbladen som blir ett fint underlägg för varje plats med både nya och klassiska kräftvisor höjer sedan stämningen ytterligare! Annat som kan passa bra i augustiskymningen är ett spännande mordmysterium - Mord vid Midsommar har härligt sommartema och låter dina gäster leka "Barnaby" för en kväll...
Mordet på Mystery Manor är en klurig, rolig och enkelt genomförbar mordgåta till middagen. Mordet på Mystery Manor kräver ingen utklädning eller skådespelarinsatser av gästerna utan är ett klurigt mordmysterium som alla, oavsett antal gäster, kan vara med och lösa.
Riktigt kul och klurigt quiz till kräftskivan! Frågorna har vitt skilda ämnen så som musik, film, historia, mat, litteratur och mycket mer - men ett gemensamt, de har alla en fyndig koppling till kräftor och kräftskiva! Spellista för musikfrågor ingår. Gör kräftskivan lite extra rolig i år!
Ska det ätas kräftor så ska det sörplas - och sjungas! Våra sångblad med de klassiska snapsvisorna och andra roliga kräftvisor är ett måste! Bladen sätter du ihop till ett fint underlägg till varje plats. Matchande placeringskort medföljer.
l