Tipspromenad till kräftskivan

En fyndig tipspromenad för kräftskivan, allt kretsar kring de små röda djuren och allt som hör därtill. Skapar definitivt den riktiga kräftskivestämningen redan innan ni börjat surpla och sjunga!
Du får 16 färdiga frågor att sätta upp i trädgården eller längs en trevlig promenad, bara att ladda ner och skriva ut. Svarsformulär, facit och alla frågor med rätta svar ingår naturligtvis också. Alla frågor kretsar kring kräftor, kräftskiva och allt som hör därtill, riktigt roligt och fyndigt!

Med en färdig tipspromenad har du enkelt fixat en rolig aktivitet till festen - med det rätta temat skapar du rätt stämning. Blanda gäster som inte känner varanadra så väl så fungerar tipspromenaden som en bra "ice braker". Medan gästerna roar sig har du också möjlighet att förbereda sådant som behöver fixas.

Beställ tipspromenaden genom att klicka på knappen, betala säkert och enkelt med betalkort och ladda direkt ner filen och skriv ut - roligatse aktiviteten är fixad på fem minuter!
Pris: 129 kr
Missa inte sångbladen för kräftskivan!
I design som matchar tipspromenaden finns också fina sångblad som du sätter ihop till ett underlägg till varje plats. Innehåller klassiska snapsvisor till kräftskivan.

Till sångbladen>>
Mordet på Mystery Manor är en klurig, rolig och enkelt genomförbar mordgåta till middagen. Mordet på Mystery Manor kräver ingen utklädning eller skådespelarinsatser av gästerna utan är ett klurigt mordmysterium som alla, oavsett antal gäster, kan vara med och lösa.
Denna ruggigt roliga frågesport om mord och mysterier har 40 frågor om mord, fiktiva detektiver, förbryllande mysterier och mycket mer. Du får en frågesport samt spellista som passar bra på festen eller middagen med vänner. Allt material är färdigt att skrivas ut och användas direkt såklart!
Sångblad med de klassiska och andra roliga snapsvisor till kräftskivan! Bladen sätter du ihop till ett fint underlägg till varje plats. Matchande placeringkort medföljer.
l