Musikquiz: Swinging London!

Några av de mest legendariska banden och största hitsen kommer från Storbritannien. Med detta quiz kommer en spellista fylld med 30 av de största artisterna och hitsen. Utmaningen för dig är att komma ihåg artist, låt och kunna svara på en kunskapsfråga med anknytning till låten.

Musikquizet "Swinging London" bjuder även musiknörden på en utmaning. Du får en spotifyspellista som är fylld med Storbritanniens största artister och hits inom olika genrer. Låtarna är från 60-talet fram till idag. När en snutt av låtarna spelas gäller det för de tävlande att känna igen artisten och vad låten heter. Till varje låt kommer även en kunskapsfråga med anknytning till låten. Kunskapsfrågan ger den som ligger under eller har missat någon fråga en chans att skrapa ihop extra poäng.

Quizet kan genomföras individuellt, men genomförs med fördel i lag eftersom det är varierande svårighetsgrad på frågorna och en blandning av musikgenrer. Det är alltså en fördel om lagen består av människor med olika musiksmak och kunskaper.

Du får ett färdigt musikquiz komplett med spotifyspellista, svarsformulär och facit. Allt är färdigt att skrivas ut direkt. Musikquizet är den perfekta underhållningen på festen eller kompismiddagen. Du ordnar snabbt och lätt underhållning som är jättekul för dina gäster.

Swinging London brittiskt musikquiz

Beställ musikquizet genom att klicka på knappen. Du betalar enkelt och säkert med betalkort och kan sedan direkt ladda ner filen med allt du behöver för att genomföra denna skojiga quiz.

Pris: 149 kr
Quizet för den som vill ha lite filmglamour! Det handlar om att lista ut vilken film 32 låtar är hämtade från och att svara på fyndiga följdfrågor. Filmmusikquizet "Hollywood tunes" innehåller klassiska filmer från 1939 till 2003. Du får den färdiga spellistan på Spotify, frågor, svarsformulär och facit.
Du känner igen låten, men minns du artisten eller vad låten heter? I detta musikquiz får du och dina vänner tävla om vem som minns flest one hit wonders. Du ska känna igen 30 klassiska one hit wonders och till varje låt får du även en bonusfråga med anknytning till låten.
Detta musikquiz har en spellista med 30 hits från landet i väst. Spellistan är en blandning av musik från 60-talet till idag med en blandning av genrer. Detta quiz är en perfekt utmaning för musiknörden och varje låt har en bonusfråga som innebär bonuspoäng för musikexperten.Allt material är färdigt att skrivas ut direkt!
l