Tipspromenad: Efterlyst!

Några av våra största svenska kändisar har försvunnit och på efterlysningarna har namnen mystiskt trillat bort. Det är nu upp till dig att lista ut vem det är som beskrivs.

Denna tipspromenad ger dig och dina vänner chansen att få pröva på att vara privatdetektiv för en stund. Du får 20 roliga och kluriga tipspromenadfrågor med beskrivningar av några av våra största kändisar. Eftersom kändisarnas namn har försvunnit på efterlysningarna blir det lite klurigare att lista ut vem det är som beskrivs. Denna tipspromenad kan genomföras både individuellt och i lag och passar både ung och gammal.

Tipspromenadfrågorna är färdiga att sätta upp längs en trevlig promenad eller runt huse och passar på varje fest och sammankomst.. Svarsformulär och facit ingår så klart!

Efterlyst tipspromenad kändisar

Beställ tipsrundan genom att klicka på knappen. Du betalar enkelt och säkert med betalkort och kan sedan direkt ladda ner filen med allt du behöver för att fixa roligaste festaktiviteten!
Pris: 129 kr
TÄVLA SOM PÅ TV!
Med resefrågesporten "Vart är vi på väg?" får du snabbt och enkelt klurig och rolig underhållning till festen i stil med TV-programmet "På spåret". Du får 12 resmål med kluriga ledtrådar och lika många musikfrågor. Allt är komplett med frågor, facit, svarsformulär och spotifyspellista.
Pröva din och dina vänners nutidskoll med denna skojiga tipspromenad. Du får 20 frågor om olika uppmärksammade händelser och ska minnas vad som hände sen. Allt från frågor till svarsformulär är färdigt att skrivas ut och användas på momangen. Vem minns mest och bäst?
En rolig frågesport om vårt avlånga land! På 30 frågekort ställer vi roliga frågor om Sveriges geografi - testa kunskaperna. Kan göras både i lag och spelas som spel.
l