Musikquiz: Svenska musikundret

Här får du ett musikquiz med 40 av Sveriges största artister från 40-talet till idag. Låtar från olika genrer och följdfrågor med olika svårighetsgrad gör så att alla kan svara på något.

Musikquizet "Svenska musikundret " är fyllt med 40 låtar av några av de största musikakterna från 40-talet till nutid. Låtarna är en salig blandning av genrer så att alla ska kunna känna igen någon av sina favoritlåtar.Till varje låt kommer även en bonusfråga med aknytning till artisten eller låten.

Att genomföra detta musikquiz i lag är självklart en fördel och speciellt om laget består av människor med olika musiksmak. Det går dock lika bra att genomföra quizet individuellt.Detta musikquiz är perfekt och lättanordnad underhållning för fest och umgänge.

svensk musikquiz
Pris: 149 kr
TÄVLA SOM PÅ TV!
Med resefrågesporten "Vart är vi på väg?" får du snabbt och enkelt klurig och rolig underhållning till festen i stil med TV-programmet "På spåret". Du får 12 resmål med kluriga ledtrådar och lika många musikfrågor. Allt är komplett med frågor, facit, svarsformulär och spotifyspellista.
Du känner igen låten, men minns du artisten eller vad låten heter? I detta musikquiz får du och dina vänner tävla om vem som minns flest one hit wonders. Du ska känna igen 30 klassiska one hit wonders och till varje låt får du även en bonusfråga med anknytning till låten.
Nu kör vi!
Dags för Melodifestival! Tävla i musik även hemma i soffan med vårt härliga melodifestivalquiz - en garanterad stämningshöjare! Du får en spotifyspellista med 26 låtar och 52 frågor med varierad svårighetsgrad så att alla kan vara med samt svarsformulär och facit.
l