Musikquiz: Svenska musikundret

Här får du ett musikquiz med 40 av Sveriges största artister från 40-talet till idag. Låtar från olika genrer och följdfrågor med olika svårighetsgrad gör så att alla kan svara på något.

Musikquizet "Svenska musikundret " är fyllt med 40 låtar av några av de största musikakterna från 40-talet till nutid. Låtarna är en salig blandning av genrer så att alla ska kunna känna igen någon av sina favoritlåtar.Till varje låt kommer även en bonusfråga med aknytning till artisten eller låten.

Att genomföra detta musikquiz i lag är självklart en fördel och speciellt om laget består av människor med olika musiksmak. Det går dock lika bra att genomföra quizet individuellt.Detta musikquiz är perfekt och lättanordnad underhållning för fest och umgänge.

svensk musikquiz

Beställ musikquizet genom att klicka på knappen. Du betalar enkelt och säkert med betalkort och kan sedan direkt ladda ner filen med allt du behöver för att genomföra denna skojiga quiz.

Pris: 149 kr
TÄVLA SOM PÅ TV!
Med resefrågesporten "Vart är vi på väg?" får du snabbt och enkelt klurig och rolig underhållning till festen i stil med TV-programmet "På spåret". Du får 12 resmål med kluriga ledtrådar och lika många musikfrågor. Allt är komplett med frågor, facit, svarsformulär och spotifyspellista.
En rolig frågesport om vårt avlånga land! På 30 frågekort ställer vi roliga frågor om Sveriges geografi - testa kunskaperna. Kan göras både i lag och spelas som spel.
En rolig tipspromenad eller frågesport till festen med rese- eller internationellt tema. Eller bara för dem som tycker om att resa! De tävlande besöker 33 spännande destinationer, där de får en rolig beskrivning av var de befinner sig, och en följdfråga. Vem är den mesta globetrottern?
l