Skattjakt: Cirkusmysteriet

Superrolig skattjakt för barnen i cirkusmiljö! Lös cirkusmysteriet! Bara några timmar innan premiären upptäcker lejontämjaren Cissi att de sex nycklarna till lejonet Leos bur är försvunna. Låt barnen kasta sig ut i en spännande jakt på nycklarna och på vägen lösa gåtor och utmaningar. Du får allt du behöver för att enkelt organisera en riktigt rolig temaskattjakt för barnen.
Våra skattjakter är specialskrivna och fiffigt gjorda så att du enkelt kan organisera dem var som helst, ute som inne. Du anpassar själv gömställen efter den plats där du befinner dig. Allt du behöver finns i produkten, du laddar ner och skriver ut och organiserar enkelt det hela på max en halvtimme.

Barnen får göra en spännande skattjakt de aldrig glömmer! Samtidigt som de får ledtrådar och går från gömställe till gömställe ska de på vägen lösa kluriga gåtor och uppgifter för att hitta nycklarna som är utspridda på cirkusen. De möter cirkusens spännande artister och djur, och här och där under mysteriet ställs de också inför en utmaning som måste lösas. För varje löst gåta får barnen ett nyckelkort och till sist kan de öppna lejonburen. En belöning väntar också till sist på alla små skattletare!

Den här skattjakten, gåtor och utmaningar är i cirkusmiljö och passar barn i åldern 4-6 år. Skattjakten kan genomföras med upp till ca 20 barn och tar ca en timme att genomföra.

Du får en tydlig steg-för-steg beskrivning om hur det hela organiseras, du får ett lekschema att fylla i, som är allt du behöver som lekledare och du får de gåtor, utmaningar och kort som ingår i spelet. Dessutom får du ett ett fint diplom för alla små skattletare att ta med hem.

Extra! Ska du använda skattjakten på ett barnkalas med cirkustema får du dessutom ett fint inbjdningskort som bjuder in till cirkuskalas.
Beställ genom att klicka på knappen. Du betalar säkert med kredit- eller betalkort och laddar direkt ner filen. Skriv ut och bege dig tillsammans med barnen till cirkusens spännande värld!
Pris: 169 kr
En riktigt rolig äggjakt för barnen! Först ska hönan Agdas försvunna ägg hittas med hjälp av ledtrådar och kluriga gåtor och spännande utmaningar som måste lösas, och sedan kanske ett godisfyllt påskägg! Låt barnen fira påsken lite extra i år! Kan göras inne eller ute, för ett eller två barn, eller många.
Ordna piratkalas med spännande skattjakt! Låt de små piraterna ge sig ut på äventyr på de sju haven! På vägen mot skatten ska knepiga gåtor och spännande uppdrag lösas. Du får allt du behöver för att snabbt och enkelt ordna denna superroliga skattjakt med pirattema!
I Spökmysteriet behöver småspökena Buu och Boo hjälp av barnen för att hitta nycklarna till Ödehusets källarvalv - för här finns den hemliga skatten som vaktats av Gammelspöket i 100 år! Ett riktigt spännande mysterium för barnen bland spöken, monster, häxor och trollkarlar... Perfekt till barnkalas under den mörka årstiden och så klart till Halloweenfesten!
Ett riktigt roligt äventyr för alla små superhjältar. Hjälp Supersune att rädda Big City från Boven med den gröna masken. En skattjakt som "gör" hela superhjältekalaset. Du får allt som behövs och fixar enkelt det hela på mindre än en halvtimme. Ett kalas barnen aldrig glömmer!
En riktigt rolig skattjakt för alla små äventyrare! Låt barnen ge sig ut på expedition i djungeln för att hitta Mayaindianernas glömda stad och dess mytomspunna skatt! Det blir ett riktigt äventyr fyllt av spännande utmaningar, gåtor som måste lösas och möten med djungelns vilda djur!
NYHET!
Alla lekar som du behöver till piratkalaset! Beställ och skriv ut - och kalaset är fixat! Innehåller fem olika kul lekar med allt som behövs bland annat piratquiz, piratbingo, öppna skattkistan och piratens gåta, dessutom belöningar och bordstablett med pyssel! Passar barn i åldern 4-8 år.
NYHET!
Fem roliga kalaslekar, belöningar att skriva ut och dessutom ett fint bordsunderlägg till varje plats med pyssel. Allt som behövs finns i produkten, skriv ut och fixa kalaslekarna på inte mycket mer än 5 minuter. Proffsigt, enkelt och superkul för barnen. Passar barn i åldern 4-8 år.
Den perfekta kalasaktiviteten för alla med prinsessdrömmar! Prinsessmysteriet är en rolig skattjakt där alla prinsessor får hjälpa att befria prins Månstråle, som en ond fe har förvandlat till groda och låst in i slottstornet. Som brukligt är kan prinsen bara bli sig själv om han blir kysst av en prinsessa!
Låt barnen lösa sommarmysteriet som anländer med flaskpost. Riktigt rolig och somrig skattjakt som kan genomföras nästan var som helst och passar varje tillfälle - hela sommaren. Förgyll sommarfesten för barnen! Enkelt för dig att förbereda, buskul för barnen!
l