Bordsplaceringslek till middag och fest

En kul och enkel bordsplaceringlek som gör det underhållande att hitta sin bordsdam respektive bordsherre. Gästerna ska hitta kända par och på så sätt också para ihop sig med sin bordskavaljer.
Gästerna måste mingla för att hitta den de hör ihop med, det är både trevligt och en bra "isbrytare" om inte alla känner varandra. Temat är kända par, damerna får namnet på en person i ett känt par, männen får ett annat namn. Genom att mingla ska gästerna hitta paren och på så sätt även sn bordskavaljer.

Leken passar vid vilken middag eller fest som helst. Även placeringskort för bordet medföljer. Det finns kort för upp till 16 par, 32 personer. Men naturligtvis fungerar det till färre gäster, det är bara att välja bort kort.

Har du fått en värdekod gällande denna produkt, beställ produkten genom att klicka på knappen, gå till kassan och lägg till koden så dras rabatten från produktens pris.

Pris: 49 kr
TÄVLA SOM PÅ TV!
Med resefrågesporten "Vart är vi på väg?" får du snabbt och enkelt klurig och rolig underhållning till festen i stil med TV-programmet "På spåret". Du får 12 resmål med kluriga ledtrådar och lika många musikfrågor. Allt är komplett med frågor, facit, svarsformulär och spotifyspellista.
Mordet på Mystery Manor är en klurig, rolig och enkelt genomförbar mordgåta till middagen. Mordet på Mystery Manor kräver ingen utklädning eller skådespelarinsatser av gästerna utan är ett klurigt mordmysterium som alla, oavsett antal gäster, kan vara med och lösa.
Teodor Toloffs testamente är ett spännande mordmysterium där alla deltagare spelar avgörande roller - men det är enkelt att förbereda och genomföra! Allt du behöver - värdguide, rollbeskrivningar, manus, rekvisita finns i produkten. Bjud in vännerna och låt spelet börja!
Dags att fira 50!? Vår tipspromenad / quiz till 50-års festen innehåller 15 kluriga och riktigt fyndiga frågor som alla på ett eller annat sätt handlar om talet 50! Frågorna sträcker sig över en stor variation av ämnen, från film och musik till geografi och historia. Fyndigt, roligt, underhållande!
Älskade dumburk - visst kan vi mer om den än vi vågar erkänna! Ett kul quiz som engagerar utöver det vanligt, för åååå, vi känner igen det, men vilken tv-serie är det? Spellista med 30 TV-seriers intron och två kul följdfrågor. Garanterat många skratt!
Efterlyst är en rafflande och rolig tipspromenad som passar i de flesta sammanhang. Flera svenska kändisar har försvunnit och i efterlysningarna som satts upp runtom staden har deras namn trillat bort. Det är nu upp till dig att klura ut vilka kändisar det är som beskrivs.
Ett färdigt vinprovningskoncept som alla kan göra med vännerna, hemma. Enkelt, trevligt och opretentiöst. Du får allt du behöver; värdguide, vinprovningsguide och våra unika, provningsblad till varje deltagare mm. Vi provar tre olika Syrah / Shiraz från tre olika kontinenter.
Riktigt kul och klurigt quiz till kräftskivan! Frågorna har vitt skilda ämnen så som musik, film, historia, mat, litteratur och mycket mer - men ett gemensamt, de har alla en fyndig koppling till kräftor och kräftskiva! Spellista för musikfrågor ingår. Gör kräftskivan lite extra rolig i år!
Kräftskiva! En tipspromenad speciellt för denna härliga augustifest. 16 frågor kretsar kring temat kräftor och allt som hör till. Fyndigt och roligt. Låt gästerna roa sig en stund på egen hand medan du tänder ljuslyktorna. En garanterad stämningshöjare!
l