Tema: Öl

Anordna en trevlig temakväll om öl! Perfekt för en kväll med vännerna, på en herrmiddag eller kanske om du vill ordna en traditionell Oktoberfest - addera då bara lite bratwurst och umpa-bumpa. I vår temaprodukt får du både en ölprovning och en kul frågesport om öl!
Öl är vår äldsta alkoholhaltiga dryck och en mycket uppskattad törstsläckare. På senare år har dessutom ölintresset skjutit i höjden och ölet tagit ett steg in i finrummet. Många uppskattar idag olika typer av öl och vill veta mer om det de dricker. Ett prefekt sätt att lära sig mer är en enkel ölprovning. För en temakväll om öl, kombinera provningen med vårt trevliga ölquiz. Gör en provning innan maten och avsluta middagen med ett quiz. Dina gäster har inte bara haft en trevlig kväll och erfarit nya smaksensationer de har kanske också lärt sig en hel del nytt om öl!
Ölprovningen består av en kortfattat värdguide där vi också föreslår olika teman och ölsorter att välja för en provning. Vi väljer inte ut specifika ölsorter - men ger dig idéer till vad du kan välja för olika temaprovningar. I provningen ingår också våra fina provningsblad. På dessa finns massvis med bakgrundsinformation och information om hur man provar öl och provningsprotokoll. Bladen skriver du ut och sätter ihop till ett fint underlägg till varje plats, där placerar du också ölglasen. Provningsbladet är perfekt för vännerna att ta hem för att minnas det man lärt sig och vad man tyckte om de olika ölen. Eftersom inga specifika ölsorter nämns på provningsbladen kan de också användas fler gånger, till olika provningar!

Du får också ett roligt ölquiz som testar ölkunskaperna - och lite anant som på ett fyndigt sätt kan relateras till denna ädla dryck. Ölquizet har 21 kul frågor, svarsformulär och facit.

Beställ produkten om tema: öl genom att klicka på knappen. Du betalar säkert med betal- eller kreditkort och kan direkt ladda ner produkten. På bara några minuter och en tur för inköp av öl anordnar du en hel temakväll!
Pris: 179 kr
Oktoberfest!
I slutet av september är det dags för Oktoberfest i München! Ordna en kul oktoberfest hemma! Vårt öltema paket i kombination med lite tysk bratwurst, schweinshaxe och kartoffelsalat avrundat med apfelstrudel och lite umpa-bumpamusik fixar festen! Mer tips och recept för oktoberfesten hittar du här>>
Efterlyst är en rafflande och rolig tipspromenad som passar i de flesta sammanhang. Flera svenska kändisar har försvunnit och i efterlysningarna som satts upp runtom staden har deras namn trillat bort. Det är nu upp till dig att klura ut vilka kändisar det är som beskrivs.
Ett färdigt vinprovningskoncept som alla kan göra med vännerna, hemma. Enkelt, trevligt och opretentiöst. Du får allt du behöver; värdguide, vinprovningsguide och våra unika, provningsblad till varje deltagare mm. Vi provar tre olika Syrah / Shiraz från tre olika kontinenter.
Samla vänner och familj för att njuta av mysiga höstkvällar tillsammans. Den perfekta underhållningen för höstens alla bjudningar och sammankomster är denna tipspromenad med tema höst. Du får 20 frågor på temat höst som passar både stor och liten.
l