Tomtarnas julmysterium 4-6 år

Julfest för barnen? Något roligt för barnen på glöggfesten? Kalas i juletider? Eller behöver den outhärdligt långa väntan på tomten kortas för en otålig barnaskara? Då passar skattjakten "Tomtarnas julmysterium" alldeles utmärkt! Tomtenissarna har tappat bort sina luvor som gör dem osynliga - får de inte hjälp att hitta luvorna kan de inte dela ut de där extra klapparna i julstrumporna!
I skattjaktspaketet får du allt du behöver för att ordna den roligaste julaktiviteten till barnen. Du skriver ut filen och har då allt du behöver. I det enkla skattjaktsschemat planerar du din skattjakt. Du väljer med hjälp av vår guide gömställen och får roliga ledtrådar där du sedan sätter upp de olika utmaningarna barnen ska lösa. Skattjakten kan genomföras överallt, i alla hem, inomhus eller utomhus! Utmaningarna är anpassade efter ålder och lagom kluriga. I Tomtarnas julmysterium handlar det om att hjälpa de sex tomtenissarna Ture, Sture, Klure, Lure, Plure och Nisse att hitta deras borttappade tomteluvor, utan dem kan de inte dela ut julklappr i julstrumporna till barnen i år! Den här versionen av Tomtarnas julmysterium passar barn i åldern 4-6 år.

Du ordnar en jätterolig barnaktivitet full med julstämning på bara 5 minuter!
* Värdguide med instruktioner om hur du på bara några minuter ordnar en rolig skattjakt.
* Lekschema - ditt verktyg för att planera och leda skattjakten
* Guide till gömställen och ledtrådar
* Blad för Tomtarnas julmysterium, start med bakgrund, sex gåtor / utmaningar, extra utmaningskort, rekvisita
* Diplom till alla barn
Pris: 169 kr

1 år 44 veckor sedan
4
Rolig skattjakt som vi körde på juldagen med släktens alla ungar. Behövs något kul som inte är "prylar"!

Tomtarnas julmysterium finns anpassat för barn i olika åldrar, en lite knepigare variant för barn i åldern ca 7-10 år hittar du här>>

Julklappstips!
Alla kan skriva boken om sitt liv


Den perfekta julklappen till generationen som har "allt" och önskar sig "inget"! Ge en klapp fullt med omtanke, intresse och ett roligt projekt. I fina mallar och med massvis med inspiration på vägen skriver man enkelt och opretentiöst boken om sitt liv med hjälp av tillminabarnbarn.se! Ge bort i en fin presentask.

Läs mer och beställ här>>
l