Tomtarnas julmysterium 7-10 år

Julfest för barnen? Något roligt för barnen på glöggfesten? Kalas i juletider? Eller behöver den outhärdligt långa väntan på tomten kortas för en otålig barnaskara? Då passar skattjakten "Tomtarnas julmysterium" alldeles utmärkt! Tomtenissarna har tappat bort sina luvor som gör dem osynliga - får de inte hjälp att hitta luvorna kan de inte dela ut de där extra klapparna i julstrumporna!
I skattjaktspaketet får du allt du behöver för att ordna den roligaste julaktiviteten till barnen. Du skriver ut filen och har då allt du behöver. I det enkla skattjaktsschemat planerar du din skattjakt. Du väljer med hjälp av vår guide gömställen och får roliga ledtrådar där du sedan sätter upp de olika utmaningarna barnen ska lösa. Skattjakten kan genomföras överallt, i alla hem, inomhus eller utomhus! Utmaningarna är anpassade efter ålder och lagom kluriga. I Tomtarnas julmysterium handlar det om att hjälpa de sex tomtenissarna Ture, Sture, Klure, Lure, Plure och Nisse att hitta deras borttappade tomteluvor, utan dem kan de inte dela ut julklappr i julstrumporna till barnen i år! Den här versionen av Tomtarnas julmysterium passar barn i åldern 7-10 år.

Du ordnar en jätterolig barnaktivitet full med julstämning på bara 5 minuter!
* Värdguide med instruktioner om hur du på bara några minuter ordnar en rolig skattjakt.
* Lekschema - ditt verktyg för att planera och leda skattjakten
* Guide till gömställen och ledtrådar
* Blad för Tomtarnas julmysterium, start med bakgrund, sex gåtor / utmaningar, extra utmaningskort, rekvisita
* Diplom till alla barn

Beställ Tomtarnas julmysterium genom att klicka på knappen, du betalar säkert med kredit- eller betalkort och laddar direkt ner skattjakten.

Pris: 169 kr

Tomtarnas julmysterium finns anpassat för barn i olika åldrar, en lite enklare variant för barn i åldern ca 4-6 år hittar du här>>

Julklappstips!
Alla kan skriva boken om sitt liv


Den perfekta julklappen till generationen som har "allt" och önskar sig "inget"! Ge en klapp fullt med omtanke, intresse och ett roligt projekt. I fina mallar och med massvis med inspiration på vägen skriver man enkelt och opretentiöst boken om sitt liv med hjälp av tillminabarnbarn.se! Ge bort i en fin presentask.

Läs mer och beställ här>>
Det ultimata julquizet - fullt med härlig, glöggdoftande julstämning! I quizet finns 25 musikfrågor, naturligtvis alla om våra mest populära jullåtar samt kluriga följdfrågor om allt som är juligt. En frågesport som passar utmärkt på företagets julfest, på glöggfesten och eller till familjens uppesittarkväll.
Ett roligt och klurigt julmysterium för barn i åldern 4-6 år. Tomtenissarna har tappat bort sina luvor som gör dem osynliga - får de inte hjälp att hitta luvorna kan de inte dela ut de där extra klapparna i julstrumporna! Du får allt du behöver för att ordna en superrolig skattjakt på inte mycket mer än 5 minuter!
Barnens julsångsquiz sprider härlig julstämning! Barnen ska sjunga med i julsångerna och sedan svara på roliga, juliga följdfrågor på ett stort, fint svarsblad. Passar barn i åldern 3-8 år. Perfekt på julpysslet med kompisarna eller tillsammans med familjen i väntan på tomten.
l