Julquiz - den juligaste frågesporten

Det ultimata julquizet - fullt med härlig, glöggdoftande julstämning! I quizet finns 25 musikfrågor, naturligtvis alla om våra mest populära jullåtar samt kluriga följdfrågor om allt som är juligt. En frågesport som passar utmärkt på företagets julfest, på glöggfesten och eller till familjens uppesittarkväll.

I produkten ingår frågor, svarsformulär, facit och Spotify spellista. Quizet består av 25 musikfrågor och lika många följdfrågor om allt som är juligt. Tävla i lag och kora dem som är allra bäst i julkunskap. Med musik och frågor höjs julstämningen garanterat.


Beställ julquizet genom att klicka på knappen. Du betalar enkelt och säkert med betalkort och kan sedan direkt ladda ner filen med allt du behöver för att fixa roligaste julfestaktiviteten!
Pris: 149 kr

Julklappstips!
Alla kan skriva boken om sitt liv


Den perfekta julklappen till generationen som har "allt" och önskar sig "inget"! Ge en klapp fullt med omtanke, intresse och ett roligt projekt. I fina mallar och med massvis med inspiration på vägen skriver man enkelt och opretentiöst boken om sitt liv med hjälp av tillminabarnbarn.se! Ge bort i en fin presentask.

Läs mer och beställ här>>
l