Bordsplaceringslek för nyårsafton

En kul bordsplaceringlek för nyårsmiddagen som gör det underhållande att hitta sin bordsdam respektive bordsherre, naturligtvis på temat år och årtal!
Ett lite roligt sätt att hitta sin bordsdam eller bordsherre är att leka denna bordsplaceringslek. Hälften av gästerna får årtal och andra halvan får kända händelser. Nu är det dags för dina gäster att lyckas para ihop rätt årtal med rätt händelse. Detta är en perfekt "isbrytare" för de gäster som inte känner varandra och minglandet kommer igång problemfritt.

Du får även placeringskort för bordet.

Det finns kort för upp till 20 par alltså 40 gäster. Men naturligtvis kan du ha färre gäster genom att välja bort kort.

nyår bordsplaceringslek

Beställ bordsplaceringsleken genom att klicka på knappen. Du betalar enkelt och säkert med betalkort och får filen levererad direkt med e-mail.

Pris: 49 kr
Mordet på Mystery Manor är en klurig, rolig och enkelt genomförbar mordgåta till middagen. Mordet på Mystery Manor kräver ingen utklädning eller skådespelarinsatser av gästerna utan är ett klurigt mordmysterium som alla, oavsett antal gäster, kan vara med och lösa.
Fixa en kul 80-tals fest! Här är quizet som "gör" festen - 51 frågor om 80-talets musik, film, världshändelser, sport, tidstypiska företeelser och mycket mer. Musikfrågor, filmcitat och frågor fyllda av nostalgi sätter den rätta 80-tals stämningen! Allt som behövs ingår, frågor, svarsformulär, facit och spotifyspellista!
Fixa 70-tals fest! Med vårt 70-tals fest är det enkelt att ge sig ut på en nostalgitrip! I quizet finns 44 frågor om 70-talets musik, mode, mat, sport, världshändelser, tidsenliga företeelser och mycket mer. Förutom frågor ingår en spotifyspellista med 70-talets stora hits till musikfrågorna - 70-tals stämningen får ni på köpet!
Med detta 90-tals quiz får du 55 frågor om 90-talets musik, sport, film, världshändelser, politik, tidstypiska företeelser och mycket mer! Till musikfrågorna finns det en tillhörande spotifyspellista. Fixa 90-talsfest och minns 90-talet tillsammans med vännerna - det blir en garanterat kul fest i nostalgins tecken!
En kul och enkel bordsplaceringslek som gör det underhållande att hitta sin bordsdam respektive bordsherre. Gästerna måste mingla för att hitta den de hör ihop med, det är både trevligt och en bra "isbrytare" om inte alla känner varandra. Leken passar vid vilken middag eller fest som helst.
NYHET!
Vad minns du och dina vänner av året som gått? Fotbolls-VM, valår, försvunna flygplan och u-båtsjakter... Vårt quiz om 2014 ger en liten nostalgitripp om sådant vi minns från 2014 - men vem kommer bäst ihåg detaljerna? Ett perfekt quiz till nyårsmiddagen med familj och vänner, i väntan på att klockan ska slå 12!
l