Bordsplaceringslek för nyårsafton

En kul bordsplaceringlek för nyårsmiddagen som gör det underhållande att hitta sin bordsdam respektive bordsherre, naturligtvis på temat år och årtal!
Ett lite roligt sätt att hitta sin bordsdam eller bordsherre är att leka denna bordsplaceringslek. Hälften av gästerna får årtal och andra halvan får kända händelser. Nu är det dags för dina gäster att lyckas para ihop rätt årtal med rätt händelse. Detta är en perfekt "isbrytare" för de gäster som inte känner varandra och minglandet kommer igång problemfritt.

Du får även placeringskort för bordet.

Det finns kort för upp till 20 par alltså 40 gäster. Men naturligtvis kan du ha färre gäster genom att välja bort kort.

Mer underhållning till nyårsfesten? Då är vårt quiz om vad man kommer ihåg av året som gick perfekt! Vem minns egentligen mest av 2013? Läs mer här>>

nyår bordsplaceringslek

Beställ bordsplaceringsleken genom att klicka på knappen. Du betalar enkelt och säkert med betalkort och kan sedan direkt ladda ner filen med allt du behöver!

Pris: 49 kr
Mordet på Mystery Manor är en klurig, rolig och enkelt genomförbar mordgåta till middagen. Mordet på Mystery Manor kräver ingen utklädning eller skådespelarinsatser av gästerna utan är ett klurigt mordmysterium som alla, oavsett antal gäster, kan vara med och lösa.
Utmana vänner och bekanta på detta quiz om 2013. Frågorna handlar om världshändelser, kändisar, kultur och mycket annat. Hur mycket minns ni av året som gått? Quizet kommer självklart komplett med facit och svarsformulär.
En kul och enkel bordsplaceringslek som gör det underhållande att hitta sin bordsdam respektive bordsherre. Gästerna måste mingla för att hitta den de hör ihop med, det är både trevligt och en bra "isbrytare" om inte alla känner varandra. Leken passar vid vilken middag eller fest som helst.
l