Barnens julsångsquiz

Barnens julsångsquiz sprider härlig julstämning! Barnen ska sjunga med i julsångerna och sedan svara på roliga, juliga följdfrågor på ett stort, fint svarsblad. Passar barn i åldern 3-8 år. Perfekt på julpysslet med kompisarna eller tillsammans med familjen i väntan på tomten.
Det här är ett riktigt, mysigt julquiz för barnen. Det fungerar för barn i blandade åldrar från ca 3-8 år och är perfekt som rolig julunderhållning tex om man bjuder kompisarna på julpyssel eller tillsammans med familjen på uppesittarkvällen elelr i väntan på tomten - att sjunga med is ångerna och låta barnen svara på frågorna är lika kul för alla åldrar! I quizet ingår 13 julsånger att sjunga! Julquizet är roligast att göra två-och-två eller i lag. En vuxen eller ett lite större barn i skolåldern behövs som lagledare och skrivhjälp i varje lag.

I produkten ingår en Spotify spellista att spela - och att sjunga till, fyndiga följdfrågor, facit, ett stort fint svarsblad och naturligtvis ett diplom från Tomten till alla deltagare!
Beställ Barnens julsångsquiz genom att klicka på knappen, betala säkert med kort och ladda ner filen direkt!
Pris: 129 kr
Ett roligt och klurigt julmysterium för barn i åldern 4-6 år. Tomtenissarna har tappat bort sina luvor som gör dem osynliga - får de inte hjälp att hitta luvorna kan de inte dela ut de där extra klapparna i julstrumporna! Du får allt du behöver för att ordna en superrolig skattjakt på inte mycket mer än 5 minuter!
Ett roligt och klurigt julmysterium för barn i åldern 7-10 år. Tomtenissarna har tappat bort sina luvor som gör dem osynliga - får de inte hjälp att hitta luvorna kan de inte dela ut de där extra klapparna i julstrumporna! Du får allt du behöver för att ordna en superrolig skattjakt på inte mycket mer än 5 minuter!
TILL JULFESTEN!
Det ultimata julquizet - fullt med härlig, glöggdoftande julstämning! I quizet finns 25 musikfrågor, naturligtvis alla om våra mest populära jullåtar samt kluriga följdfrågor om allt som är juligt. En frågesport som passar utmärkt på företagets julfest, på glöggfesten och eller till familjens uppesittarkväll.
l