Skattjakt: Prinsessmysteriet 4-6 år

Den perfekta kalasaktiviteten för alla små flickor (och pojkar) med prinsessdrömmar! Prinsessmysteriet är en rolig skattjakt där alla prinsessor får hjälpa prinsessorna Gullviva, Blåsippa och Linnea på slottet Morgondagg att befria deras vän prins Månstråle, som en ond fe har förvandlat till groda och låst in i slottets högsta torn. Som brukligt är kan prinsen bara bli sig själv om han blir kysst av en eller flera prinsessor! På inte mycket mindre än fem minuter förbereder du den perfekta aktiviteten till prinsesskalaset.
Våra skattjakter är specialskrivna och fiffigt gjorda så att du enkelt kan organisera dem var som helst, ute som inne. Du anpassar själv gömställen efter den plats där du befinner dig. Allt du behöver finns i produkten, du laddar ner och skriver ut och organiserar enkelt det hela på max en halvtimme.

Barnen får göra en spännande skattjakt de aldrig glömmer! Samtidigt som de får ledtrådar och går från gömställe till gömställe ska de på vägen lösa kluriga gåtor och spännande utmaningar för att hitta de sex nycklar som behövs för att låsa upp tornrumsdörren, kyssa grodan och befria prinsen! För varje löst gåta får barnen ett nyckelkort. En belöning väntar också till sist på alla små skattletare!

Skattjakten kan genomföras med ett varierat antal barn, är man många kan man dela upp sig i lag. Tips om hur man gör det på olika sätt finns i produkten. Skattjakten kan göras med eller utan utmaningar för att anpassa tidsåtgången, som då vanligtvis är från 30-45 minuter, också beroende på antal deltagande barn.

Du får en tydlig steg-för-steg beskrivning om hur det hela organiseras, du får ett lekschema att fylla i, som är allt du behöver som lekledare och du får de gåtor, utmaningar och kort som ingår i spelet - allt färdigt att skriva ut i fin design. Dessutom får du ett ett fint diplom för alla små prinsessor att ta med hem.

Prinsessmysteriet finns i två varianter med olika svårighetsgrad, ett för barn i åldern 4-6 år och ett lite knepigare för barn i åldern 7-10 år. Denna är anpassad för barn i 4-6 års åldern.

Här hittar du Prinsessmysteriet för barn i åldern 7-10 år>>

Extra! Ska du använda skattjakten på ett barnkalas med prinsesstema får du dessutom ett fint inbjudningskort som bjuder in till prinsesskalas!
Beställ genom att klicka på knappen. Du betalar säkert med kredit- eller betalkort och laddar direkt ner filen. Skriv ut och bege dig tillsammans med barnen till sagoprinsessornas värld!
Pris: 169 kr

 


En riktigt rolig äggjakt för barnen! Först ska hönan Agdas försvunna ägg hittas med hjälp av ledtrådar och kluriga gåtor och spännande utmaningar som måste lösas, och sedan kanske ett godisfyllt påskägg! Låt barnen fira påsken lite extra i år! Kan göras inne eller ute, för ett eller två barn, eller många.
I Spökmysteriet behöver småspökena Buu och Boo hjälp av barnen för att hitta nycklarna till Ödehusets källarvalv - för här finns den hemliga skatten som vaktats av Gammelspöket i 100 år! Ett riktigt spännande mysterium för barnen bland spöken, monster, häxor och trollkarlar... Perfekt till barnkalas under den mörka årstiden och så klart till Halloweenfesten!
Ett riktigt roligt äventyr för alla små superhjältar. Hjälp Supersune att rädda Big City från Boven med den gröna masken. En skattjakt som "gör" hela superhjältekalaset. Du får allt som behövs och fixar enkelt det hela på mindre än en halvtimme. Ett kalas barnen aldrig glömmer!
En riktigt rolig skattjakt för alla små äventyrare! Låt barnen ge sig ut på expedition i djungeln för att hitta Mayaindianernas glömda stad och dess mytomspunna skatt! Det blir ett riktigt äventyr fyllt av spännande utmaningar, gåtor som måste lösas och möten med djungelns vilda djur!
En tipspromenad med maximal vårkänsla. 16 frågor handlar på ett eller annat sätt om våren. Fyndigt och klurigt. Perfekt aktivitet närhelst du vill maxa vårkänslan, perfekt till Valborg och vårens alla långhelger! 16 frågor i fin design med svarsformulär och facit ingår.
Ett riktigt roligt mysterium för barnen att lösa! I Småköping försvinner värdefulla böcker från biblioteket och det har utlysts en belöning till dem som hittar böckerna. Barnen får ge sig ut på en spännande jakt, där kluriga gåtor ska lösas. Skattjakten är enkel att förbereda och kul att genomföra.
Skattjakten för alla barn som gillar dinosaurier! Här får barnen bege sig till dinosauriernas värld och hjälpa Diplodocusmamman Diana att hitta hennes ägg som den busiga Pterodactylusungen Pelle har gömt. Kul, klurigt och enkelt att förbereda och genomföra!
NYHET!
Fem roliga kalaslekar, belöningar att skriva ut och dessutom ett fint bordsunderlägg till varje plats med pyssel. Allt som behövs finns i produkten, skriv ut och fixa kalaslekarna på inte mycket mer än 5 minuter. Proffsigt, enkelt och superkul för barnen. Passar barn i åldern 4-8 år.
Låt barnen lösa sommarmysteriet som anländer med flaskpost. Riktigt rolig och somrig skattjakt som kan genomföras nästan var som helst och passar varje tillfälle - hela sommaren. Förgyll sommarfesten för barnen! Enkelt för dig att förbereda, buskul för barnen!
l