Skattjakt: Superhjältemysteriet 7-10 år

Superhjältemysteriet är ett riktigt roligt äventyr för alla små superhjältar. Boven med den gröna masken har placerat en bomb i Big City! Supersune behöver hjälp att bekämpa boven och lista ut koden för att desermera bomben. En riktigt rolig skattjakt med spännande gåtor och utmaningar att lösa, i fantasieggande design! Du får allt du behöver och fixar barnens roligaste superhjältekalas på mindre än en halvtimme!
Våra skattjakter är orginalprodukter och specialskrivna för att låta barnen ge sig in i ett interaktivt äventyr. En rolig historia och spännande gåtor tar med barnen till superhjältarnas värld! Med hjälp av vårt enkla upplägg, ett smart lekschema och ålderanpassade, färdiga gåtor och utmaningar är det enkelt att ordna barnens absolut roligaste kalas. Det hela kan göras i varje hem, inomhus eller utomhus. Skattjakten kan också anpassas med eller utan utmaningar, så att den blir kortare om man så väljer. Den fungerar också för olika antal barn, är man många kan man dela upp sig i lag. Tidsåtgång är ca 40 min till en timme, lite beroende på hur många man är och var man håller till.

Under skattjaktens gång ska barnen med hjälp av ledtrådar leta upp gåtor och utmaningar som måste lösas, i jakten på en kod som kan desermera bomben som Boven med den gröna masken hotar att spränga i Big City. För att förhindra Supersune och de andra små hjältarna från att avväpna bomben hittar Boven med den gröna masken också på en massa annat ofog som behöver bekämpas. Ett äkta superhjälteäventyr!

Ett fint inbjudningskort till superhjältekalas ingår.

Superhjältemysteriet finns anpassat för barn i två åldersgrupper. Detta är tänkt för barn i åldern 7-10 år. Ett lite enklare Superhjältemysterie för barn i åldern 4-6 år hittar du här>>

Köp och ladda ner filen. Förbered kalaset och låt barnen bege sig till Big City där Supersune är hjälte!
Pris: 169 kr
Ordna piratkalas med spännande skattjakt! Låt de små piraterna ge sig ut på äventyr på de sju haven! På vägen mot skatten ska knepiga gåtor och spännande uppdrag lösas. Du får allt du behöver för att snabbt och enkelt ordna denna superroliga skattjakt med pirattema!
Mysteriet på museet är en riktigt rolig skattjakt med spännande utmaningar att lösa på vägen. Skattjakten passar barn i åldern 7-10 år. Det gäller att hjälpa museiintendenten att hitta de sex försvunna nycklarna till mumiens låda inför den stora egyptiska utställningen!
Den perfekta kalasaktiviteten för alla med prinsessdrömmar! Prinsessmysteriet är en rolig skattjakt där alla prinsessor får hjälpa att befria prins Månstråle, som en ond fe har förvandlat till groda och låst in i slottstornet. Som brukligt är kan prinsen bara bli sig själv om han blir kysst av en prinsessa!
l